Krysia Ty jesteś zmotoryzowana letnio
To ja się dopisuję do listy - nawet nie mam co odstawiać![]()
Krysia Ty jesteś zmotoryzowana letnio
To ja się dopisuję do listy - nawet nie mam co odstawiać![]()
Co Ty, moim trupem nie wyjeżdżam poza granice powiatu, nawet w lecie;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Mnie też proszę liczyć jako niezmotoryzowanego! Mam wprawdzie takiego starego grata ale to jest ten typ auta które jest na czarnej liście u bartolomeo i stanowi według Niego problem a przecież nie będę zadzierał z Modem, mam szacunek do władzy.
Szkoda, no ale cóż, Browar mnie przecież nie zabierze bo jak Go znam to pewnie na KIMB przybędzie per pedes
No ale będę kibicował.
.................................Pozdrawiam + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Sprawa jest bardziej złożona. To jest auto terenowe 4X4 ale wywaliło jakieś łożysko na przednim moście i na razie napęd tylko na tył. Mam zamiar nie naprawiac do maja a gdyby zdrowie pozwoliło (na razie jest nieźle) przybyć na KIMB to dodatkowo na przednią szybę pier.....nę napis 4 X 4 ale minus 2 Jest jeszcze opcja że do Rzeszowa targaczem dojade a dalej mnie Moderator powiezie jak taki wrażliwy!
............................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
U mnie zawsze się dla kogoś miejsce znajdzie :D
A nawet i dwa :D
"Góry dla ludzi gór, hołota i śmieci zostają na dole"
"Zbyt długo myśląc o marzeniach, tracisz czas na ich realizacje"
Browar na kimbie???
świat się wali!;-))))))))))))))))))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No i nareszcie będzie porządek!Browar (jako wytrawny selekcjoner ) stanie na bramce i po dokonanym rozpoznaniu czy dany osobnik korzysta z łazienki czy też nie (tzn czy jest prawdziwym bieszczadnikiem czy też nie) wpuści na obrady KIMBowe albo precz pogoni.
tak fajnie się zapowiada, a ja mam szlaban na urlop w maju![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)