Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: Quo vadis KIMBie?

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: Quo vadis KIMBie?

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
    Mnie się bardziej podoba ten Hel, ale w ostateczności to i Tarnawa przejdzie.
    Plusem jest brak większego pomieszczenia, więc obrady będą w podgrupach.
    O ile sobie dobrze przypominam, to stojąc przodem do Hoteliku, po lewej ręce był jakiś bar... I pamiatki tam były sprzedawane i mapy i tanie książki i piwko...
    Pozdrawiam
    bertrand236

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Dzięki za odzew

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    O ile sobie dobrze przypominam, to stojąc przodem do Hoteliku, po lewej ręce był jakiś bar... I pamiatki tam były sprzedawane i mapy i tanie książki i piwko...
    Jeśli myślimy o tym samym przybytku, to niestety sezonowy, lipcowo-sierpniowy sklepik, więc najbliższa baza zaopatrzeniowa będzie w blaszaku w Mucznem.

Cytat Zamieszczone przez Ostatni_Mohikanin
    Forum, to z natury rzeczy podgrupy i to nic dziwnego. Ale akurat KIMB powinien być od tego wyjątkiem.
    Ognisko będzie jedno, a podgrupy KIMB-owe tworzą się samorzutnie, spontanicznie i w sposób niekontrolowany. W tym roku mieliśmy osobną salę, ale przecież 100% KIMB-owiczów w niej nie siedziało. KIMB-owanie poboczne to stara tradycja jest

Cytat Zamieszczone przez Ostatni_Mohikanin
    20 maja mamy komunię Syna, więc nas niestety nie będzie.
    My mieliśmy więcej szczęścia - Młody ma komunię tydzień wcześniej.

Bieszczadnik Awatar Gandalf
    Na forum od
    04.2011
    Rodem z
    Gród Kraka

Mam pytanie, jako młody forumowicz, choć w Bieszczadach od zawsze. Widzę, ze gro osób się zna, bywało już na niejednym wypadzie. Czy przyjazd na KIMB osoby nieznanej ma sens, nie ma jakiś podziałów na starych i "zielonych". Prośba o praktyczne info, bo dla mnie przyjazd to żaden problem, ale nie lubię być "5 kołem u wozu", a teksty Pastora wiele dają do myślenia, choć akurat ze zdrowiem u mnie w porządku.
    Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Ognisko będzie jedno, a podgrupy KIMB-owe tworzą się samorzutnie, spontanicznie i w sposób niekontrolowany. W tym roku mieliśmy osobną salę, ale przecież 100% KIMB-owiczów w niej nie siedziało. KIMB-owanie poboczne to stara tradycja jest

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Gandalf Zobacz posta
    Mam pytanie, jako młody forumowicz, choć w Bieszczadach od zawsze. Widzę, ze gro osób się zna, bywało już na niejednym wypadzie. Czy przyjazd na KIMB osoby nieznanej ma sens, nie ma jakiś podziałów na starych i "zielonych". Prośba o praktyczne info, bo dla mnie przyjazd to żaden problem, ale nie lubię być "5 kołem u wozu", a teksty Pastora wiele dają do myślenia, choć akurat ze zdrowiem u mnie w porządku.
    Kluczowym pytaniem jest czy podczas pobytu na KIMBie zakwaterowany być musisz na miejscówce z łazienką z wejściem z pokoju,czy też może być z korytarza.Nocleg pod namiotem/w bacówce/chatce/na przystanku/w lesie, i co za tym idzie brak dostępu do łazienki tudzież ambiwalencja w stosunku do tematu łazienki z automatu wyklucza cię z KIMBu.
    Zastanów się więc głęboko i bądź rozważny w odpowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez Browar ; 18-12-2011 o 20:22
    Pozdrav

Bieszczadnik Awatar Gandalf
    Na forum od
    04.2011
    Rodem z
    Gród Kraka

Wyczuwam lekką ironię, ale akurat nocleg jest dla mnie absolutnie bez znaczenia - może być namiot, a może i dobry hotel.
    Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    Kluczowym pytaniem jest czy podczas pobytu na KIMBie zakwaterowany być musisz na miejscówce z łazienką z wejściem z pokoju,czy też może być z korytarza.Nocleg pod namiotem/w bacówce/chatce/na przystanku/w lesie, i co za tym idzie brak dostępu do łazienki tudzież ambiwalencja w stosunku do tematu łazienki z automatu wyklucza cię z KIMBu.
    Zastanów się więc głęboko i bądź rozważny w odpowiedzi.

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Wyczuwam lekką ironię, ale akurat nocleg jest dla mnie absolutnie bez znaczenia - może być namiot, a może i dobry hotel.
    A jednak nie ustrzegłeś się błędu ambiwalencji, zwanym wprost tumiwisizmem,olewając najważniejsze kryterium kimbowiczów...
    Kto wie,może nawet chcesz zostać tą podejrzaną elitą, przed którą tak przestrzega Pastor ?
    Za kogo Ty się uważasz kładąc lagę na łazience ??
    Pozdrav

Czy przyjazd na KIMB osoby nieznanej ma sens
    Moim zdaniem ma. Ja byłem w b.r. pierwszy raz i jestem zadowolony z tej decyzji :) Konfrontacja wyobrażeń z forum z rzeczywistym odbiorem uczestników to ciekawe doświadczenie :) Poza tym to kolejny argument i możliwość wyjazdu w góry (w TE góry), a dla mnie ze względu na odległość to nie jest łatwe :)
    Żałuję, że w tym roku nie mogę pojechać.
    Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)