Ja jestem za.
Jak Ci pomóc konkretnie?Wolisz pieniądze, czy gotową paczkę.
Ja jestem za.
Jak Ci pomóc konkretnie?Wolisz pieniądze, czy gotową paczkę.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ja bardzo chetnie przylacze sie do tej paczki. Tylko czy jest sens zebym wysylala w paczce do ciebie rzeczy ktore moga sie rozlac, rozsypac przez droge itp
Moze lepiej bym ci wyslala pieniazki- a ty kupisz co juz tam uwazasz za wlasciwe i potrzebne tej rodzinie?
Napisz moze do mnie na maila- biedronka.buba@gmail.com bo PW nie zawsze mi dobrze dziala. I przez maila jakos bysmy sie umowili?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Według mnie wysyłanie do filiplesny jakiego kolwiek jedzenia jest bezsensu. Numer konta i wpłacamy.
Chcąc coś wysłać trzeba zapłacić za przesyłkę, czyli pieniądze poszły w kosmos. A zrobić trochę większy przelew o kwotę przesyłki i zawsze coś więcej się kupi za tą kwotę.
"Góry dla ludzi gór, hołota i śmieci zostają na dole"
"Zbyt długo myśląc o marzeniach, tracisz czas na ich realizacje"
Z powodu (wyjątkowo i nadzwyczajnie) braku czasu, podesłałam propozycję "spakowania paczki" do Lasów Państwowych. Zaniosę tam wszystko co tylko mogę a oni (jakoś już "po linii") dostarczą całość do filipa. Przykro mi, ze nie mogę się bardziej w tę akcję zaangażować. Jeśli chodzi o pytanie Piskala..hm! Nie wiem czy wytypowani odbiorcy oczekują takiej formy wsparcia ale nie wykluczam też tej opcji. Nie chcę znów zrzucać na kogoś przysiadania fałdów, ale i Ty Piskalu i filip leśny dysponujecie takim piórem, że dlaczego nie? A raczej jak najbardziej TAK!
WUKA
www.wukowiersze.pl
też myślę, ze święta- to lepszy termin, będzie większy odzew.
A masz może gg?
8239127 to mój numerek
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)