Deszcz nie sprzyjał uroczystością i zmoczył porządnie wszystkich uczestników. W Bystrem najliczniej stawili się przedstawiciele mediów żądni sensacji nie wyłączając mnie jako uczestnika forum. Wieńce składały przeróżne delegacje.W Jabłonkach uczestnicy uroczystości miały trochę inny przebieg ponieważ byli ludzie przeciwni składaniu hołdów Świerczewskiemu ale skończyło się bez wielkich przepychanek. Filmik z uroczystości w Jabłonkach w drodze na youtube, następny z Bystrego czeka na wysłanie.Trochę się zejdzie ponieważ mam słabe możliwości wysłania.
faktycznie, pogoda pod psem....albo taka, że lepiej siedzieć w barze i pić za zdrowie...generała.
czekamy na filmową relację !!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
żal du..e ściska..... ciekawe ILE kosztował ów wieniec ? 10 tysi ???
Wieniec, delegacja, dojazdy...itd
Bogdan Loebl
http://esanok.pl/2012/starcia-pod-po...#comment-88031
Byłem przeciw likwidacji tego pomnika traktowanego jako symbolu przestrogi przed totalitaryzmem , ale teraz jestem za likwidacją i "zaoraniem " tego miejsca ...nie zgadzam się ,żeby za moje pieniądze marszałek woj. finansował zwolenników mordercy
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
No to pod to itd. się załapało;-)))))
Jak głosowaliście-tak macie, i tyle.
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)