masz rację, jeśli chodzi o ''białą cerkiew''....nie ten kierunek.
O ten cmentarz, jutro zapytam Sz. M. , może coś wie ........
Dobrze cię ciągnie !! Teraz musi być tam super ! ...zawsze jest tam zresztą super !
masz rację, jeśli chodzi o ''białą cerkiew''....nie ten kierunek.
O ten cmentarz, jutro zapytam Sz. M. , może coś wie ........
Dobrze cię ciągnie !! Teraz musi być tam super ! ...zawsze jest tam zresztą super !
Hm... Nieśmiało się przypomnę ;-)
sorry.....wyleciało mi ze łba...z Szymonem , jak to z Szymonem..za dużo tematów do obgadania..... Postaram się pamiętać
To jest ten artykuł z "Polityki" o którym pisałam, teraz dostępny na sieci:
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo...y-promowe.read
Dzięki ;-)
Wydaje mi się że przebobrowałem dość dokładnie, na łąkach to już na pewno nic się nie zobaczy ale są tam takie języki lasu (w jednym z nich był ten szkielet) ale nic więcej nie widziałem, żadnego barwinka po którym nieraz udawało sie coś odnaleźć (najlepiej z tym mi poszło w Bełchówce - w sumie można by Szymona namówić by tam zrobić jeden obóz?).
Zacząłem nawet myśleć że ktoś bezmyślnie "przejął" oznaczenie na WIG-ówce oznaczenie poczty - miejscowo by się zgadzało - i poszło później na inne mapy![]()
zapewne obóz taki będzie...kiedy ? trudno powiedzieć...za dni parę jedziemy penetrować Bieszczad , ale z drugiej strony Sanu !
Dziwne z tym oznaczeniem....zawsze by COŚ się ostało....choćby kopce , zarys ogrodzenia, jakieś resztki krzyży.
Uroki forum internetowego... widzisz prom - myślisz Buba :)
Bubo, zdjęcie zrobione specjalnie z myślą o Tobie :)
Baranów Sandomierski / Wisła.
Prom płynie sam - dzięki odpowiedniemu ułożeniu względem nurtu rzeki.
![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)