Czyżby Marcowy zapadł w sen zimowy? Przecież kategorii powinno być tyle co łap u sierściuchów! :)
Czyżby Marcowy zapadł w sen zimowy? Przecież kategorii powinno być tyle co łap u sierściuchów! :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
U mojej sierściuchy są trzy![]()
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
hallo;
jeszcze raz dziękuję za miłe słowa
TRZYKROPKU- zdrowia,
zdrowia do pisania!
WOJTKU-gratuluję i obiecuję nadmuchać opony w Twoim osobistym rowerze ,własnymi płucami
(oczywiście po spożyciu substancji ,która bywa w stanie lotnym -lżejsza od tlenu)
oby Cię niosły tam....gdzie Cię nie poniosło jeszcze...(aha w sprawie pierogów,słyszałem że kolarze -substancje mączno-serowe ...żle przyswajają i to może zaszkodzić ich diecie ,a co za tym idzie pewnie nagroda pierogowa bedzie ci ciążyć...wiec proponuje szybkie przepakowanie owej nagrody do mojej sakwy...całej? no może dwa pierogi dla Bartolomeusza ostawię...przecież obiecał ,że dwa dla mnie się znajdą :)
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Jak widać, sierściuch sierściuchowi nierówny
Forumowicza Roku poznamy dziś w okolicach południa! A na pewno między wschodem a zachodem!
Szanowni Forumowicze,
Dziś, w charakterze wisienki na torcie, poznamy Forumowicza Roku, czyli indywiduum pod wieloma względami ponadprzeciętne, ponadregionalne i ponadczasowe. Chciałbym jak zwykle napisać, że walka była zacięta, ale... nie była. Już na samym początku większość bezwzględną głosów zdobył jeden bezwzględny kandydat, przez cały czas kontrolował pozycję lidera i w żółtej koszulce, przez nikogo niezagrożony, dojechał do mety. Pozostali kandydaci przyjechali nieco później, w całkiem zwartym peletonie.
Miło mi poinformować, że
Forumowiczem Roku 2011, czyli Powsimordą 2012
po raz kolejny wybraliście
don Enrico!!!
Gratulacje, Heniu! I niech Ci rzeszowska gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie!![]()
Gratulacje Heniu! Za obie nagrody, bo Marcowy jakoś przemilczałfakt, że od dziś jesteś nie tylko potrójną Powsimordą ale także Superpowsimordą najwyższej kategorii!
![]()
Czterech panów B.
Wszystkim Mordkom gratulacje![]()
Gratki Heniu!!!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Heniu !
Gratulacje i dziękuję za wszystkie fajne imprezy, za wszystkie ciekawe forumowe wpisy !
W pełni zasłużona nagroda :)
Don Enrico, Ty Potrójna Mordo Wąsata, niechże Cię uściskam - serdeczne gratulacje!
Szacun wielki Atamanie!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki