Dzięki, dzięki, Panie Grochu ....
Podziękowania wszystkim, podziękowania specjalne, dla tych którzy chcieli wziąć udział w forumowej zabawie powsimordowej.
Podziękowania dla Ojca Dyktatora za to że nie dał się zbałamucić demokracji i wysłuchał cierpliwe różnistych imaginacji.
Podziękowania dla szerokich rzesz forumowych, za to że cierpliwie znosiła moje fanaberie.
Podziękowania dla tych którzy głosowali na mnie - nie wiedząc że po raz ostatni.(wyjaśnię później)
Podziękowania serdeczne dla tych którzy chcieli wziąć udział w imprezach jakie skrzyknąłem.
Podziękowania za Wasz udział w FORUM , bo to forum nadaje pęd i kierunek mojemu działaniu.
Ale mam też niedosyt.
W ostatnim roku pojawiło się na forum wiele wartościowych osób , które według mnie nie zostało docenionych.
Pojawia się pytanie na podsumowanie : czy oprócz Starych Pierdołów do których się zaliczam nie należałoby stworzyć kategorii - debiut roku ?
ps. Wojtek P. pisał :
Ja uważam że siła tego forum tkwi właśnie w dwóch ramionach :podnosi mnie na duchu to, że i dla takiego dziwaka znajduje się miejsce w tak zacnym towarzystwie. Dziękuję.
- dziwaków
- debiutantów
I na nich liczę otwierając zakładki forum.bieszczady.info.pl

Odpowiedz z cytatem