ja oddaję głos pusty, możecie mnie policzyć, ale nie głosuję na nikogo (nie chce mi się szukać linków).
ja oddaję głos pusty, możecie mnie policzyć, ale nie głosuję na nikogo (nie chce mi się szukać linków).
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
hallo;
a ja oddam i...
nie oddam a nastawię !
O!
.... może czajnik na herbatkę , a może odtwarzacz CD na "Herbatkę" KABARETU S P....?
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Nie tylko ty
ja bym moze i zaglosowala bo mi sie podobaly bardzo relacje coshoo, Petefijałkowskiego, Wojtka Pysza, czy lukiego.. Moge w kazdej chwili podac linki i poswiecic czas, leniwa nie jestem.. Ale nie wolno.. Glos i tak bedzie niewazny, mimo ze moim zdaniem te osoby wniosly bardzo duzo do naszego forum, duzo informacji, powiewu przygody, wolnosci, pieknych zdjec i prawdziwego , podrozniczego ducha.. Ale nie wolno ich wyroznic.. Bo granica, choc umowna na mapie a w terenie nieraz zupelnie nierozpoznawalna sztywniejsza jest niz mur berlinskiTakie zasady to sie nie dziwcie frekwencji...
I pomyslec ze te zasady stworzyli ci co sa za shengen i keine grenzen![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 09-01-2012 o 10:41
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
jesli o nich chodzi to mi zapadla w pamiec Połonina Równa, Świdowiec i zakarpackie błota.. Czyli co, mam szukac czy byli w tym roku rowniez w Bieszczadach i cos o nich napisali- i w linku wrzucac ten fragment bieszczadzki? Czy jak z czarnohorskich grzbietow opisuja ze widzieli Pikuja to juz sie liczy? A jak mieli mgłe?Czyli relacja z Norwegii tez jest ok, gdy przed wyruszeniem wypili browara w Wetlinie?
![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 09-01-2012 o 11:50
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)