Może i zabawniejsza, ale kandydaci do antygłowy, tudzież dupy jak kto woli... Jeno w jednej kategorii z czystym sumieniem głos oddać mogę by wreszcie niedoceniony zakapioryzm zyskał uznanie, więc z założenia mordolotek mnie mija.
Może i zabawniejsza, ale kandydaci do antygłowy, tudzież dupy jak kto woli... Jeno w jednej kategorii z czystym sumieniem głos oddać mogę by wreszcie niedoceniony zakapioryzm zyskał uznanie, więc z założenia mordolotek mnie mija.
Marcin
Widzę, że też glosowałeś na...;-)))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Mordolotek, nie mordolotek, niech stracę, zdania na temat najlepszego składacza literek i słów i tak nie zmienię.
Po prostu takie mam zdanie, że czasem znacznie więcej można wyrazić stosując mniej słów.
![]()
Obudziliście Ojca DyktatoraZrobimy tak:
Niczego nie zmieniamy, nikogo nie eliminujemy, wszystkie oddane głosy są ważne, wszyscy nadal mają szansę w Mordolotku. Jeśli stanie się tak, że nasza zacna WUKA wygra, to swój tytuł - prawem zwycięzcy - sceduje na kogo zechce. W ten sposób uszanujemy zarówno opinię tych, co już oddali na nią głosy, jak i wolę WUKI, która ma szlachetny zamiar ustąpić pola innym.
8. Hero
9. piotrrz
10. WUKA
11. Miejscowy
12. Pastor
13. nkrz
14. michalN
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 17-01-2012 o 12:32
O rany... Powiedziałbym, że coś Cię z rana ukąsiło ale pisałeś wieczorem. Czy trzeba od razu wybrać kogoś, kto na Nobla zasługuje? To jest zabawa, a robimy tutaj z tego sprawę jeżeli nie życia i śmierci to głowy i dupy co najmniej. To, że kandydaci Ci się nie podobają ma od razu oznaczać, że są do dupy?!?
Co się kurka z Wami stało? Lamenty na trzy strony, że się ktoś na mordolotka nie załapie, że trzeba linki podać, że się ktoś wycofał albo że został. Normalnie stowarzyszenie starych pierników. Marcowy - masz anielską cierpliwość, to Tobie należy się nagroda, ale żeś się niecnie na samym początku wycofał.
Ja się nie wycofam, nawet jak Marcin uważa, że jestem kandydatem do dupyA niech tam - nawet jak ma w tym uważaniu rację. I głosował też będę.
Czterech panów B.
Co to jest mordolotek? :)
A takie coś: http://forum.bieszczady.info.pl/show...l=1#post113917. Uszczegółowienie zasad w następnych postach.
Czterech panów B.
MORDOLOTEK to zabawa wymyślona przez Piskala i związana z typowaniem zwycięzców konkursu. Jeśli cała czwórka, na którą oddało się głos w II turze, zostanie wybrana Powsimordami, głosujący bierze udział w losowaniu nagrody dla "typera z intuicją". Nie ma żadnego oddzielnego głosowania - typuje się głosując w II turze, czyli mimochodem
A teraz:
NAGRODY, NAGRODY, NAGRODY!!!
NAGRODY DLA POWSIMORD
Poniżej lista nagród na dziś. Wykaz będzie oczywiście sukcesywnie uzupełniany. Jestem pewien, że i w tym roku sponsorzy nie zawiodąTegoroczni finaliści konkursu otrzymają:
Forumowicz Roku
- okolicznościowy dyplom i gadżet,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala,
- butelka wina domowej roboty od Hero,
- butelka okowity od Zbyszka,
Ekspert Roku
- książka "Cerkwie szlaku ikon" Roberta Bańkosza,
- prawdziwy garniec prawdziwych pierogów od Klubu Rzeszowskiego,
Literat Roku
- piernikowe serduszko bieszczadzko-kujawsko-pomorskie od WUKI,
Fotografik Roku
- prawo do organizacji imprezy w rezydencji Mavo,
- koszulka termoaktywna od Zbyszka,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala.
- butelka okowity od Zbyszka.
NAGRODY DLA WSZYSTKICH GŁOSUJĄCYCH
Wśród elektoratu zostanie wylosowanych:
- Łącznie 10 map "Sztuka pogranicza polsko-słowackiego", "Etnografia pogranicza polsko-słowackiego" oraz "Przyroda pogranicza polsko-słowackiego". Są to turystyczne mapy 1:130.000 ze szczegółowymi opisami i zdjęciami na odwrocie, zdjęcia w załączniku. Uwaga! Zgodnie z wolę P.T. Anonimowego Sponsora z losowania wyjęci są mieszkańcy dalekiego, ale jakże bliskiego Rzeszowa - ci mogą zaopatrzyć się w mapy innymi kanałami (info na PW).
- Flaszka dobrego trunku do samodzielnego wykopania w Bieszczadach - tradycyjny gift od Wojtka1121.
NAGRODY DLA FINALISTÓW MORDOLOTKA
Do wylosowania:
- termos i 2 kubki termiczne od Zbyszka.
Tradycyjnie warunkiem odbioru nagród dla Głosujących i Morodolotkowiczów jest obecność na KIMB-ie!
Dziękuję i czekam na dalsze zgłoszenia darczyńców!
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 31-01-2012 o 08:26
Ja żałuję, że zagłosowałam w ogóle.
i tyle
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki