Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
O rany... Powiedziałbym, że coś Cię z rana ukąsiło ale pisałeś wieczorem. Czy trzeba od razu wybrać kogoś, kto na Nobla zasługuje? To jest zabawa, a robimy tutaj z tego sprawę jeżeli nie życia i śmierci to głowy i dupy co najmniej. To, że kandydaci Ci się nie podobają ma od razu oznaczać, że są do dupy?!?

Co się kurka z Wami stało? Lamenty na trzy strony, że się ktoś na mordolotka nie załapie, że trzeba linki podać, że się ktoś wycofał albo że został. Normalnie stowarzyszenie starych pierników. Marcowy - masz anielską cierpliwość, to Tobie należy się nagroda, ale żeś się niecnie na samym początku wycofał.

Ja się nie wycofam, nawet jak Marcin uważa, że jestem kandydatem do dupy A niech tam - nawet jak ma w tym uważaniu rację. I głosował też będę.
Bartolomeo, jak dalej będziesz tak przynudzał tymi przydługawymi pouczeniami, wyjaśnieniami itd. itp. to nigdy nie dostąpisz zaszczytu czystego zakapioryzmu. Tego się nie daje czytać co piszesz. Nie rób sobie jaj z poważnych spraw. Myślę, że od strony ontogenetycznej masz jeszcze nie do końca ukształtowany charakter, dodatkowo skażony kapitalizmem, imperializmem, widać, że nie żywisz się bulwami topinamburu oraz resztkami z wilczych uczt i nie tropisz niedźwiedzi w Bieszczadach...