POszukuje najchetniej w celu zakupu ksiażki Andrzeja Potockiego: OD ŹRÓDEŁ SANU DO OTRYTU ;
WOKÓŁ BIESZCZADZKICH ZALEWÓW
BIESZCZADZKIE LOSY. BOJKOWIE I ŻYDZI
Jakby Ktoś chciał się pozbyć:))
POszukuje najchetniej w celu zakupu ksiażki Andrzeja Potockiego: OD ŹRÓDEŁ SANU DO OTRYTU ;
WOKÓŁ BIESZCZADZKICH ZALEWÓW
BIESZCZADZKIE LOSY. BOJKOWIE I ŻYDZI
Jakby Ktoś chciał się pozbyć:))
Zajrzyj na stronę Wydawnictwa LIBRA, może jeszcze coś oferują!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Jeżeli chodzi o te trzy konkretne pozycje to nie wiem czy szukanie na stronie Libry coś da, żadna z nich nie była przez Librę wydana:
- WOKÓŁ BIESZCZADZKICH ZALEWÓW, Oficyna Wydawnicza APLA
- BIESZCZADZKIE LOSY. BOJKOWIE I ŻYDZI, Oficyna Wydawnicza APLA
- OD ŹRÓDEŁ SANU DO OTRYTU, Muzeum Regionalne PTTK w Brzozowie
Szczegóły na stronie autora. Libra wydała za to inne książki Potockiego i w tej sprawie oczywiście można na jej stronę zaglądać
Czterech panów B.
O, dzięki za sprostowanie moich dobrych (ale pokrętnie wędrujących) chęci. Jakoś tak się utrwalił stereotyp, ze Potocki to Libra. Zajrzałabym jeszcze do Galerii BARAK, na półeczkach sporo ciekawych pozycji! No chyba, ze zwyczajnie ktoś z Forumowiczów zechce pozbyć się swoich.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Właśnie wydawnictwa juz przeszukałam i wszędzie nakład wyczerpany dlatego poszukuję też tutaj i wszędzie gdzie tylko się da:)
Nakład wyczerpany, bo to nie młode książki. Ja bym Ci radził szukać na allegro lub po antykwariatach. Ja "Od źródeł Sanu do Otrytu" kupiłem w antykwariacie. Wydaje mi, że nikt z forumowiczów mających te pozycje ich nie sprzeda.
Szukam, szukam ile wlezie. A czasem Ktoś robi porządki w księgozbiorach:)
"Od źródeł Sanu..." dostałem niedawno w pewnej formie od Machoneya,szukałem dłuuugo.Świetna książka,niedostępna, więc jeśli się uda pewien manewr to będę niedługo dysponował pdf-em i będę gotów się nim podzielić z bliźnimi
A oryginału dalej szukam,to pozycja konieczna w biblioteczce.
Pozdrav
Dodam, że książka "Od źródeł Sanu do..." została wydana w nakładzie 5000 egz.
Pdf już gotowy,70MB,jakby ktoś potrzebował to na priv proszę.
Ostatnio edytowane przez Browar ; 17-01-2012 o 16:07
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki