Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Co ludzi ciekawi na forum ? Statystyka

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Co ludzi ciekawi na forum ? Statystyka

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    W tym miejscu można by dodać przykład statystyki działającej wprost: jak wyprowadzam psa na spacer to obydwaj mamy , statystycznie rzecz biorąc , po trzy nogi.

Piszę to nie w przekonaniu że jest to jakieś ciekawe spostrzeżenie, raczej dlatego żeby się zaliczyć do aktywnych,tych którzy coś tam piszą. Prawdziwa moja aktywność wyraża się jednak w czytaniu, z tym że niektóre wątki czytam pobieżnie a niektóre uważnie i kilkakrotnie co też nieco ową statystykę zamazuje!
    Ja jakoś nie widzę świetlanej przyszłości jeśli chodzi o fora internetowe. To przeważnie małe, lokalne inicjatywy. Przyszłość należy do projektów globalnych, bardziej interaktywnych, typu facebook czy google+. Za tymi projektami stoją olbrzymie kapitały,najnowsze zdobycze techniczno-informatyczne, reklamodawcy itd. A na Forum można co najwyżej reklamować pstrąga w Unitrze , obiady w Smereku czy też leśne oko. Trochę za mało jak na czasy w których żyjemy.
    .................................................. ...................................... Pozdrawiam wszystkich! + Pastor ręką własną
    na pohybel reklamom, zdobyczom i wielkim kapitałom!!

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Nie odczuwam potrzeby chwalenia się codziennie całemu światu co mi się śniło, co zjadłam i wypiłam, natomiast fajne jest to, że od czasu do czasu mogę sobie w tym internetowym kącie wymienić myśli i poglądy z ludźmi o podobnych zainteresowaniach i podobnej wrażliwości.
    .
    no wlasnie.. nie wiem czemu wielu ludzi postrzega fora przez pryzmat "chwalenia"- "nie pisze nic bo nie mam sie czym pochwalic".. ale czy o chwalenie chodzi? jaki to ma sens?
    Jak dla mnie fora sa fajne bo mozna na nich poznac fajnych ludzi, o podobnych zainteresowaniach i spojrzeniu na swiat, ktorzy nie raz mieszkanja daleko i mala by byla szansa na nich wpasc..a nawet czy mijajac na ulicy - czy bysmy do siebie zagadali? czy by nam wogole przez mysl przeszlo ze cos nas łączy?
    Druga wazna dla mnie rzecza jest funkcja informacyjna- mozna sie z for tyle dowiedziec o ciekawych miejscach, o rzeczach o ktorych (na szczescie..) nie mowi telewizja, gazety, przewodniki i rozne szajsbuki.. A jesli sie korzysta z doswiadczen, przemyslen i wypraw innych forumowiczow- to chyba warto sie podzielic i swoimi.

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    to dobrze pamiętam, jak Buba, dawno, dawno temu, nie chciała pisać a bo kropki, a przecinki, a duże litery - a teraz jej teksty czyta się z wielką przyjemnością!:
    to wszystko dzieki skodusi
    Ostatnio edytowane przez buba ; 15-01-2012 o 21:44
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)