239.
A gdzie tam Panie szumi...
240.
![]()
239.
A gdzie tam Panie szumi...
240.
![]()
Ciekawe zdjecia sa zawsze ladne!Dla mnie przynajmniej wazniejsze jest by zdjecie mialo dusze niz "idealne parametry". Jak zwykle Wojtku jestem zachwycona twoimi zdjeciami! Ech.. moc tam na chwile choc byc i posluchac tej kapeli! Taki przerywnik w pracy to musiala byc fajna rzecz! A malunek na bebnie to po prostu rewelacja!!
Z ciekawosci- jaki rodzaj muzyki grali? jakie piosenki?
Popieram!! To juz zabytek! Niewiele takich zostalo!!
a co, wolalbys w tym miejscu reklame Biedronki czy nowej galerii?
Ostatnio edytowane przez buba ; 29-03-2012 o 13:02
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Dawno temu spacerowałem po Przemyślu i bardzo mi się podobał.To miasto położone na styku kultur ma coś w sobie.
Po obejrzeniu tych wszystkich zdjęć nabieram znowu ochoty.
phantom22 - uwielbiam Twoje zdjęcia
Wojtek Pysz - foty i ciekawe i po prostu świetne
do Enrico - jak wyżej.
Kapitalne zdjęcia Przemyśla!
Nie ukrywam, że wybrałam sobie te czarno-białe;-)
Kolor nie ma nic do rzeczy, chodzi o tę opowieść ukrytą...
W tym mieście spędziłam kiedyś dwa tygodnie w podziemiach...teraz mnie znów ciągnie ;-)
szykuje się nowy fotografik roku. fantastyczne zdjęcia! też nie znam Przemyśla ale widzę ile tracę i trzeba to nadrobić. fajna reklama dla miasta.
Jimi
taki ma cel , kiedyś zbiorę te wszystkie wątki z rożnych forów , podliczę liczbę wyświetleń i zapytam do ilu ludzi miasto trafiło za te grube miliony które mają na promocje.fajna reklama dla miasta
wątpięszykuje się nowy fotografik roku
i dalej okolice szpitala wojewódzkiego:
![]()
Pomnik na niemieckim cmentarzu:
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki