Ostatnio edytowane przez joorg ; 09-05-2012 o 22:46
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ja osobiscie tez wole fotki nawet duzo gorszej jakosci ale bardziej naturalne , bedace utrwaleniem rzeczywistego swiata a nie tylko artystycznej wizji autora.. Acz wiem ze gusta sa rozne![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Joorg - jeśli coś Tobie wydaje się nudne to ma zniknąć całkiem? hmmm..
jeśli Cię nudzą te zdjęcia to tu nie zaglądaj i już, przecież przymusu nie ma. Phantom22 założył swój wątek, w którym raz na jakiś czas wkleja swoje zdjęcia - gdzie tu przesadzanie z promocją?
Padła propozycja założenia wątku o swojej okolicy poza bieszczadzkiej.
Kilka, niewiele z nich powstało...Można to nazwać promocją czy lansowaniem na wiele sposobów. I co w tym złego?
I tak na prawdę to są nasze własne zdobycze, których ktoś z boku nie doceni..."bo jest płasko" "bo kiczowate kapliczki" "bo sama sosna i nic więcej" "bo blokowiska i kominy"...Trudno jest komuś z zewnątrz pokazać, że to jest ciekawe, urodziwe, pociągające...Bardzo trudno jest podzielić się małymi zachwytami...
Już podjęliśmy dyskusję jakie fotki można robić...
To zależy od celu i fantazji. Może to być wierna dokumentacja a może być "inny" przekaz.
Odnośnie Przemyśla, to dla mnie jest duuużą pokusą przed wkroczeniem w Bieszczady, już sam tytuł jest akuratnie dobrany!
A na fotki zawsze patrzę z dużą ciekawością!
Phantom bawi się fotografią, eksperymentuje i mi się to podoba. Zawsze znajduję jakieś ciekawe zestawienie, potraktowanie inaczej tematu, to nie są tylko malowanki, ja czytam między wierszami co "autor miał na myśli" (hihi...właśnie czas matur;-)
Krótko mówiąc chętnie zaglądam do tego wątku i z wielkim smakiem pochłaniam kolejne spojrzenia na Przemyśl!
Piękny Przemyśl , bez upiększeń
.
![]()
ależ Maciejko ! dla Ciebie wszystko .
Już wysłałem maila do Jurka Krużla (...ach te buty, te buty rajdowe, nie całkiem podarte i nie całkiem nowe...)
i mam nadzieję że że wkrótce auta zostaną usunięte.
Bo jeśli miałaś nadzieję , że zrobię to z największym przyjacielem kobiet .... to niestety , ja się z nim nie przyjaźnię.
p.s pan Jerzy K. mam nadzieję że nadal pełni obowiązki vice-Przemyśla
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)