Zostałam tak zapytana przez koleżanke która w górach była chyba tylko jedynie na spacerze w dolinie 5 stawów. Zachęcam w takim razie do pisania co my tak naprawdę w tych Bieszczadach widzimy:)
Zostałam tak zapytana przez koleżanke która w górach była chyba tylko jedynie na spacerze w dolinie 5 stawów. Zachęcam w takim razie do pisania co my tak naprawdę w tych Bieszczadach widzimy:)
Salamandry... Liście jesienne... Wiosenne błoto... Przystojniaka Filipa... Widokowe połoniny... Mało widokowe lasy... Zimne potoki... Ciche zakątki... Drewniane cuda (cerkwie, mostki, kijki )... Puchaty śnieg.... Narniową zimę... Piękny flisz karpacki... Itp... Itd... A poza tym to Bieszczady są przereklamowane
Piątka... Tam są świstaki... I dlatego nie ma jak Piątka
Ostatnio edytowane przez marmota_m ; 28-01-2012 o 00:01
W sumie to nie ma jak Pięcistawy
Pozdrav
Przekaż koleżance że w Bieszczady to jeździć nie wartoGórki jakieś takie niskie,pełno błota,dziwacy jacyś tam łażą,żmij dużo i w ogóle do bani.A i jeszcze dojechać trudno.Pociągi to tylko do Rzeszowa,a dalej to jakieś kiepskie PKS i sporo pijaków co mówią że są zakapiorami-nie te nasze postrzeganie Bieszczadów to choroba jakaś i nie warto tu przyjeżdżać
A zapomniałam o agresywnych g-żmijach rzucających się na turysty
no właśnie...nie wiem na czym to polega ale prawie za każdym razem kiedy planuję pojechać w Tatry to i tak ląduję szczęśliwie w Bieszczadach
Strach pod sklepem na piwko usiąść, bo zaraz obdarują cię książką i płytą (jak p. Jerzy Baryła Nowakowski mnie).
No i niedźwiedzi nie ma. To znaczy podobno są, ale nie obejmie cię taki do zdjęcia, więc co to za niedźwiedzie.
U nas każdy wyjazd gdzieś zaplanowany i tak kończy się w Bieszczadach.
Jak już się człowiek zakocha w tej krainie i wszystkie drogi tam prowadzą:))
no właśnie, piją w tych Bieszczadach, pod sklepami piwo i nawet inne trunki, powiem wprost - wódę chleją! Kto to widział, w cywilizowanej UE takie rzeczy..
Było chyba kilka podobnych wątków. Na początek znalazłem to: http://forum.bieszczady.info.pl/show...o-Tam-wracamy-!
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki