Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
na początku maja to we wtych górkach to wszystkie my bedziemy!!
jeśli będzie jakaś degustacja smakołyków Pełtowych to ja się zapisuję!!!!
szlaban na urlop został nieco, nieco złagodzony i dzięki temu ja również na początku maja zawitam!! hura! hura! zawsze lepiej by było po długiej majówce już bez tłumów ale nic to. Sorki za taki mały prywatny wyraz radości w wątku Pełty o trasie i kiełbasieale tak się cieszę!
![]()
szlaban na urlop majowy jeszcze nie zelżał ale marzenia pozostały i są silniejsze od szefa...więc Wetlina!!...a tłumów na granicy nie będzie
uu,la.la...sie narobiło,że aż miło...wyruszam 4.05 z Wawy powrót 11.05,bo 12 rano muszę być w pracy...jeszcze niewiem jaki plan ułożę,ciekawe sugestie mile widziane...to prosze trzymać kciuki oby kiełbacha na wyjazd mi wyszła,niema sprawy,chętnie poczęstuję,nie tylko kiełbaską drunk.gif
...odnośnie mojego urlopu to wcale nie mam go zamiaru ruszać,koledzy zgodzili się wziąść za mnie dwa dyzury,a szefa to się tylko poinformuje...
Mariusz
Ostatnio edytowane przez Pełta ; 17-03-2012 o 09:54
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
Spakuj się Pełta odpowiednio, tzn dużo świeżonki a jeszcze więcej destylata i drzyj prosto do Wetliny, będę tam do 6 maja więc możemy się pogościć![]()
...eee,no i co 2 dni mamy podnosić ciężary?...słaba propozycja,alkohol muszę trzymać na ,,okoliczność,,haha,do 6-ego to można kawał zwiedzić...obaczymy
Hey!,kolejne pytanie...niema sensu zakładać nowego wątku,więc może już tu...
powiedzcie moi drodzy,czy zatrzymując się we wspomianych początkach maja w bazie studenckiej Łopienka,jest możliwość przenocowania w istniejącej wiacie?...wiem że baza jest sezonowa i jeszcze zamknięta...
czy wiata będzie w tym okresie zamknięta??...pytanie na zaśa nuż widelec...
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)