...eee,no i co 2 dni mamy podnosić ciężary?...słaba propozycja,alkohol muszę trzymać na ,,okoliczność,,haha,do 6-ego to można kawał zwiedzić...obaczymy
...eee,no i co 2 dni mamy podnosić ciężary?...słaba propozycja,alkohol muszę trzymać na ,,okoliczność,,haha,do 6-ego to można kawał zwiedzić...obaczymy
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
Hey!,kolejne pytanie...niema sensu zakładać nowego wątku,więc może już tu...
powiedzcie moi drodzy,czy zatrzymując się we wspomianych początkach maja w bazie studenckiej Łopienka,jest możliwość przenocowania w istniejącej wiacie?...wiem że baza jest sezonowa i jeszcze zamknięta...
czy wiata będzie w tym okresie zamknięta??...pytanie na zaśa nuż widelec...
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
...o miśkach wiem,że tam zaglądają,zdjęcia które przeglądałem zbytnio nie oddają szczegółów,czy jest taka otwarta...a co do spania,to ponoć nie na stole a nieco wyżej,jest coś w rodzaju antresoli,właśnie misiek ma nie sięgnąć po wciągnięciu drabiny,ale proszę potwierdzić,pamiętam,że gdzieś mi się to obiło o uszy...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)