Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
.................................Kobiety najczęściej mają większe i twardsze jaja niż faceci .................................Nieprawdaż?
WUKO dziękuję za zarażenie Łopieńką
Mavo! Prezesie! Jasiu Szanowny! Zgadzam się z Tobą. Dawniej o takich kobietach mówiło się hic mulier - ten kobieta , teraz zwyczajnie babochłop .
Ale jaja to jedno a wrażliwość to drugie!
Może Ty wytłumacz mi, Mavo jak to jest, że ktoś, kto próbował zwrócić uwagę ogółu na pewne zagrożenia (bo przyszłość Łopienki jest zagrożona a przynajmniej mocno niepewna), że ten ktoś został niemalże medialnie zlinczowany i zmuszony(a) do samokrytyki, do przepraszania et cetera.
Już zupełnym curiosum jest żądanie przeprosin przez forumowego mędrka który całą tą akcję prawdę mówiąc storpedował i zdezawuował! Cóż , ja też może jestem jakiś nie tego, ale ja uważam że Magda leśna zwana też filipem (z racji podejrzeń że posiada jaja), powinna być dumna z tego co zrobiła. Bardzo bym prosił żeby się ze mną zgodzić, już choćby dlatego że ja mam rację! Bo jak możemy oczekiwać że ktoś jeszcze kiedyś będzie chciał coś zrobić jeżeli w zamian spotka Go niezrozumienie i niewdzięczność???
..................................... Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną

PS Mnie Łopienką "zaraził" Wojtek Legionowo ale prawdziwym zbudowaniem i przykładem bertrand236, człowiek dla którego Łopienka jest ważna. To widać i to działa! + P....