...dzisiaj zakupiłem taki o to plecak [ TU BYŁ LINK ] czy na tydzień nie za duży przypadkiem?,te 2 boczne saszetki chyba zrzucę,ma ktoś taki model?,jest na niego dożywotnia gwarancja.Zabieram karimatę i śpiwór,noclegi w schroniskach...
...dzisiaj zakupiłem taki o to plecak [ TU BYŁ LINK ] czy na tydzień nie za duży przypadkiem?,te 2 boczne saszetki chyba zrzucę,ma ktoś taki model?,jest na niego dożywotnia gwarancja.Zabieram karimatę i śpiwór,noclegi w schroniskach...
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 06-03-2012 o 18:26 Powód: Usunąłem link reklamowy
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Chyba ktoś tu dał się nabić w butelkę bo można ten plecak kupić taniej http://allegro.pl/profesjonalny-plec...164814909.html
„Life is brutal and full off zasadzkas”.
...chłopie jaka reklama,nie musisz wierzyć;-),w sklepie gdzie dziś brałem także buty,chciał mi wlepić impregnat,jeśli zdecyduję się na proponowany model,nie powiem przymierzyłem te buty,ale stopa jakoś tak mi leciała do środka,więc chaczyk z dodatkiem nie przeszedł;-)...ja tu już byłem zarejestrowany w 2009r,lecz niestety samo życie...mam wszczepioną endoprotezę biodra,życie nie słało się przede mną różami...może w końcu zła passa mineła i zacznę normalnie żyć,szukam spokoju i odpoczynku wędrując...nikogo i niczego nie reklamuję,cieszę się,bo mogę w końcu sobie pozwolić na ubiór i wyjazd...
pozdrawiam Cię kolego i do maja;-)
Czterech panów B.
łe taki to duży ten plecak, też się zastanawiam nad plecakiem dla siebie ale taka 40 by mi się przydała, bo 35 troszkę za mały jest a w 40 to już się ze spokojem na tydzień spakuję :)
Napisz proszę po wyjeździe jak Ci się sprawdził.Mój innej firmy zaczyna odmawiać posłuszeństwa.Co prawda po 5 latach ale jednak![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki