Bartku, nie sprawdzałem w tej chwili szczegółowo, ale wydaje mi się, że mapy do TrekBuddy w Compassie oscylują w granicach +- 19 - 29 zł. Ostatnio kupuję do Garmina, ceny są dość podobne. Przeraziły mnie też ceny loggerów, o których piszesz - kilkaset złotych? Znalazłem na Allegro Holuxa za 166 zł posiadającego wymienione przez Ciebie funkcjonalności.
Co do modeli wybranych przez Krysię, to wydaje mi się, że jednak najlepiej udać się do sklepu i dotknąć obu modeli... Jakkolwiek nie zestawiać parametrów technicznych to przy rozsądnym używaniu jednego i drugiego modelu (kopiowanie tras i waypointów do komputera) parametry jednego i drugiego są do przyjęcia. Technicznie na rzecz dakoty tak poważnie przeważa jedynie sensor barometryczny i 3-osiowy kompas. Używanie ekranów dotykowych to kwestia gustu (ja na przykład nie preferuję) Dotknięcie sprzętu, sprawdzenie tego co i jak widać na wyświetlaczu to chyba najważniejsze dla Ciebie Krysiu. Chyba, że bezdotykowo wyciągniesz wnioski z (rewelacyjnego!) testu Wojtka.

) Dotknięcie sprzętu, sprawdzenie tego co i jak widać na wyświetlaczu to chyba najważniejsze dla Ciebie Krysiu. Chyba, że bezdotykowo wyciągniesz wnioski z (rewelacyjnego!) testu Wojtka.
Odpowiedz z cytatem