...dzisiaj zakupiłem taki o to plecak [ TU BYŁ LINK ] czy na tydzień nie za duży przypadkiem?,te 2 boczne saszetki chyba zrzucę,ma ktoś taki model?,jest na niego dożywotnia gwarancja.Zabieram karimatę i śpiwór,noclegi w schroniskach...
...dzisiaj zakupiłem taki o to plecak [ TU BYŁ LINK ] czy na tydzień nie za duży przypadkiem?,te 2 boczne saszetki chyba zrzucę,ma ktoś taki model?,jest na niego dożywotnia gwarancja.Zabieram karimatę i śpiwór,noclegi w schroniskach...
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 06-03-2012 o 18:26 Powód: Usunąłem link reklamowy
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
...chłopie jaka reklama,nie musisz wierzyć;-),w sklepie gdzie dziś brałem także buty,chciał mi wlepić impregnat,jeśli zdecyduję się na proponowany model,nie powiem przymierzyłem te buty,ale stopa jakoś tak mi leciała do środka,więc chaczyk z dodatkiem nie przeszedł;-)...ja tu już byłem zarejestrowany w 2009r,lecz niestety samo życie...mam wszczepioną endoprotezę biodra,życie nie słało się przede mną różami...może w końcu zła passa mineła i zacznę normalnie żyć,szukam spokoju i odpoczynku wędrując...nikogo i niczego nie reklamuję,cieszę się,bo mogę w końcu sobie pozwolić na ubiór i wyjazd...
pozdrawiam Cię kolego i do maja;-)
Czterech panów B.
Chyba ktoś tu dał się nabić w butelkę bo można ten plecak kupić taniej http://allegro.pl/profesjonalny-plec...164814909.html
„Life is brutal and full off zasadzkas”.
łe taki to duży ten plecak, też się zastanawiam nad plecakiem dla siebie ale taka 40 by mi się przydała, bo 35 troszkę za mały jest a w 40 to już się ze spokojem na tydzień spakuję :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki