Zapomniałaś;-)))już szukam
edit: ni ma w domu;(może w robocie zapisałam
Zapomniałaś;-)))już szukam
edit: ni ma w domu;(może w robocie zapisałam
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 13-03-2012 o 22:02
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
SPD to takie ustrojstwo, które z jednej strony daje oszczędność na energii, zwłaszcza na podjazdach (ok 30%), ale z drugiej strony potrafi się nie wypiąć.
Ta fotka to była Maja Włoszczowska z rowerem na plecach wpiętym w SPDki;-)))bo się nie wypiął po upadku. Ale w robocie też jej nie mam.
I tego się bojęęęęęęęę panicznie;-)))
Bogdan Loebl
a to wiem, widziałam ją też gdzieś na necie
mój upadek jeden z ... trzech to na rozpoczęciu sezonu rowerowego z PTTK :D wywaliłam się na mecie na beton i grupa hmm chłopaków ok 50rzuciła się na ratunek, a ja nie wypięta i z rowerem mnie całą do góry chcieli podnieść i się zastanawiali o co chodzi że oni mnie podnoszą a ja z rowerem razem :))
ja się śmiałam sama z siebie a oni nie wiedzieli o co chodzi![]()
Hahahaha, no właśnie podobno na początku się często glebi, ale tak już nie na samiunim początku, bo wtedy ze stresu się pamięta, że się jest wpiętym, ale już tak w takim momencie, kiedy się już o tym zapomina, a jeszcze nie ma się odruchu wypięcia.
A buty masz jakieś wypasione?czy z tych tańszych?
Bogdan Loebl
A później to nawet na platformach masz odruch wypięcia
Ja czasami się asekuracyjnie wypinam wcześniej jak widzę że coś się dzieje przede mną, bo po co mi kąpiel w kałuży błotnistej na początku trasy
buty, SH-MT41 SHIMANO (wersja jasna podobno dla kobiet) kosztowały ok 200 zł więc taka raczej średnio dolna półka
A ja chcę fulla, ale nie mam kasy;-)
Bogdan Loebl
Jest w Krakowie giełda,można kupić dowolny rower.A ten ze zdjęcia to chyba właśnie Ukraina,zresztą skopiowana z jakiegoś Kettlera,albo na odwrótRemont Ukrainy to żaden problem,ona posiada najbardziej standardowe części,rzekłbym klasyczne.Komplet kluczy rowerowych i do dzieła :)
Pozdrav
Na giełdzie samochodowej (teraz chyba w Branicach),na Rybitwach,na Tandecie (Płaszów).
Pozdrav
Buba, Pełta prawdę mówi ukraina jest zemstą Stalina. Chyba że chcesz wyrobić solidne mięśnie nóg to go polecam. Rok temu skradziono mi holendra. Był bardzo podobny do tego co Ci Pełta proponuje jako drugi. Kupiłem go na giełdzie w Słomczynie pod Grójcem. Kosztował mnie 100 złotych. Bardzo wygodnie się prowadził. Służył mi jako transport do i z pracy, przez rok czasu. I pomimo tego że, był cały odrapany, znalazł się amator który chlasnoł linkę i zaopiekował się bicyklem.
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
dzieki za linki. Acz ja mam rower ktory nawet jest troche podobny do tych powyzej.
https://picasaweb.google.com/osiolek...89736981159026
Ale szukamy roweru dla toperza, a te powyzej sa jednak takie mocno male i delikatne. Chodzi o cos duzego i pancernego...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki