Witam, pochodzilem wczoraj troche po Puszczy ,od Granicy szlakiem żółtym , pożniej czerwonym. Korzystajać troche z pogody miałem zamiar troche sie dotlenić, ale głównym celem było odwiedzenie grobu z wrzesnia 1939. Załaczam troche zdjec
Witam, pochodzilem wczoraj troche po Puszczy ,od Granicy szlakiem żółtym , pożniej czerwonym. Korzystajać troche z pogody miałem zamiar troche sie dotlenić, ale głównym celem było odwiedzenie grobu z wrzesnia 1939. Załaczam troche zdjec
Poniżej zdjęcia mogiły z września
I jeszcze troche zdjec
pozdrawiam
...korzystając z pięknej pogody,wybrałem się wczoraj do Kampinosu,to w ramach przygotowań do wyjazdu...zrobiłem ok.20km i nóżki trochę mi wlazły w...d...miejscami szlaczki dość błotniste jeszcze,rekompensatą jednak było słońce i zapach lasu...było warto
auto zostawiam w Dziekanowie Leśnym,tuż przy szpitalu i w las...
SDC12207.jpgSDC12209.jpgSDC12222.jpgSDC12223.jpgSDC12224.jpg
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
...ciąg dalszy...
zdjęcie zatytułowałem,,siostry syjamskie,,...trwale zrośnięte dwa drzewa,dąb ze świerkiem...
SDC12220 (2).jpg
SDC12213 (2).jpg
SDC12218 (2).jpg
SDC12216.jpg
SDC12230.jpg
SDC12251 (2).jpg
SDC12256.jpg
SDC12254.jpg
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
Witam!...jeśli ktoś z Wawy i okolic wybiera się jutro do Kampinosu,a miałby życzenie na wspólną włóczęgę rowerową,to poproszę o wiadomość na priv.
...miejsce i godzina do ustalenia,ja planuję ruszyć z Wawy ok. 9-tej...
Mariusz
ps.tzn.ruszam autem z Wawy;-)
Dziś wraz innymi forumowiczami zrobiliśmy 16km spacerek po KPNie. Na rowerach nie jeździmy ale jak lubisz chodzić to możesz do nas dołączyć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki