Nie wieta ludziska, czy w Tarnawie jest czynny jakiś barek, czy trza będzie większą ilość piwa przywieźć ze sobą?
O barku zapomnij,zaparty na cztery spusty.Sklepik czynny jest ale pifka wyboru dużego nie ma.Chyba że jest Ci wszystko jedno co łykasz.Jo ino żywcem sie posilom(ten akurat ostatnio tam był).
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Interweniowałem dzisiaj, ale bezskutecznie.
Ponoć hasłem przewodnim Parku są "Dzikie Bieszczady" i ramach tego hasła nie tylko likwiduje się bazę noclegową
ale i również konsumpcyjną. Sklepo-barek zamknięty na amen i nikt nie wie , kiedy Park ogłosi kolejny konkurs na dzierżawę.
Po prostu w Dzikich Bieszczadach nie trzeba nic konsumować jeno zachwycać się widokami.
Czy ktos ma kontrole nad przewidywaną frekwnecją na KIMB-ie? Bo jakoś malo nas będzie..i sam nie wiem czy to dobrze czy źle..
Bob
Ja mam informację o dwóch kolejnych cichociemnych, mamy więc 20 osób potwierdzonych, czyli pewnie finalnie będzie koło 30.
Ale czy kiedykolwiek rozpatrywaliśmy KIMB w kategorii "mało/dużo"?
A w sprawie barku i/lub hoteliku może coś nowego i konkretnego będzie wiadomo na dniach, bo Park miał się określić "po majówce".
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 04-05-2012 o 13:26
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki