Jeśli jeszcze ktoś z jadących to przeczyta, niech zapoda, że nie będzie mnie w Tarnawie
Jeśli jeszcze ktoś z jadących to przeczyta, niech zapoda, że nie będzie mnie w Tarnawie
Życzę Przyjeżdżającym na KIMB dużo, dużo radości w znajomych gronie, pogody i tej ducha, udanych wypraw szlakowych. Cieszcie się Bieszczadami. Szkoda, że nie mogłam przyjechać. Myślą w Bieszczadach jestem.
Bawcie się znakomicie
Ja też życzę wszystkiego dobrego i owocnych obrad :) Które się pewnie właśnie zaczynają
....oj.
działo się...
Dzięki kochani, przepraszam że mogłem być chwil tylko kilka, następny KIMB nieodwołalnie ze mną. Nadzieję mam malutką, że naleweczka smakowała. Pozdrawiam gorąco
Dziękuję wszystkim za świetną wspólną zabawę. Obyśmy się mogli spotkać za rok w jeszcze większym gronie :)
Hero, dzięki za zdjęcie. Pozdrawiam wszystkich uczestników.
Wymęczonych, do cna wyczerpanych obradami KIMB-owców zaobserwowałem dziś w plenerze - ważne, że żyją...
Marcin
bardzo fajnie było, dziękuję wszystkim za szacowne towarzystwo,
a dzięki szczególne dla mavo, za gościnę w tak pięknym miejscu i za karpia wigilijnego z przydomowej wędzarni.
trzy razy słuchałem (Nasiczne,Tarnawa,Muczne) i cały czas mi brzmi mi w uszach, tym bardziej jak Dźwiniacz zobaczyłem na zdjęciach:
http://www.youtube.com/watch?v=THamfAghc1E
Ostatnio edytowane przez Miejscowy ; 21-05-2012 o 00:20
Dzieki za cudowny piątek,sobote i niedziele.
PS.Musze poinformowac o pewnym incydencie który miał miał miejsce podczas obrad a jego tragiczne skutki dopadły mnie rano w niedziele.Jako że jestem opętany nałogiem palenia papierosów zawsze mam je w zasięgu reki.Nieopacznie w sobotni wieczór położyłem paczke (pełną) na belce wiaty.W trakcie obrad wypaliłem kilka.Jakież było moje zdziwienie a nastepnie rozpacz gdy w niedzile rano po zrobieniu kawy chciałem rozpocząć dzień Paczka była PUSTA.Kto pali wie o czym pisze.Na szczeście zjawiło się dwoje uczestników obrad i jeden z nich przyparty do muru w krzyżowym ogniu pytań przyznał się że i owszem ale tylko jednego.Pytam więc co z resztą? Dzis zgineły papierosy jutro może zginąć kiełbasa na ognisko.Bądżmy czujni.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki