Dla Ciebie szkoda, dla mnie nie szkoda. Co Ci da kompas na rowerze?Dalej plus minus będziesz musiał śledzić mapę, żeby wiedzieć gdzie jesteś.
To ja wolę po prostu jechać przed siebie i się tym akurat nie przejmować.
Dla Ciebie szkoda, dla mnie nie szkoda. Co Ci da kompas na rowerze?Dalej plus minus będziesz musiał śledzić mapę, żeby wiedzieć gdzie jesteś.
To ja wolę po prostu jechać przed siebie i się tym akurat nie przejmować.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
...o jakim rowerze mówisz...piszę ogólnie,akurat Ty chcesz rowerem,Twoja sprawa,tu piszemy o turystyce pieszej...
a co do Ajger,to świetnie,że Ci tyle wytrzymują,ja chcę mieć spokój,iść i nie martwić się o zapasowe aku,baterie,itp...czy będzie sklep,czy nie,im miej tych gadzetów,tym jestem wolniejszy...mam odpoczywać przecierz
Krysia,ciekaw na jak długo będziesz miała ten zapał,do jazdy rowerem po górkach...prędzej czy póżniej z niego zejdziesz,jak zaczną się problemy z kolanami...Ty myślisz,że to tak wszystko bez uszczerbku...coś za coś...
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Pełta ; 05-04-2012 o 13:00
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
...ja już stary dziad jestem,tak- macie stu procentową rację,przesiadaja się na rowerki...rechabilitacyjne,tylko wszędzie gdzie jestem...w parkach,lasach...masa babć i dziadków,ale nie na rowerach a z kijkami,choćby ostatnie dwa wypady do Kampinowskiego Parku...mijałem kilka grup emerytów...
Ku...wa,nie...mnie nie stać,a na co ja pracuję...a że jestem kumbinator straszny i mam cały czas kontakt ze studentami a sporo bidulek jest,więc bez problemu zaraz się dogadam...będzie niósł mój duzy plecak,a ja pełen luz z kijeczkami...jedziem w biesy!
...zarobi sobie chłopak trochę i przy okazji też zwiedzi i złapie kondycji......mógłbym jezdzić w biesy co miesiąc spoko,tylko po co,jestem już taki marny typ zmysłowy,że ciągle wymyślam sobie różne rozrywki i zajęcia a jedynie tak się ukierunkować na te górki,to zbyt nudne by się stało...
no to trzymajta sie!
Człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)