Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
Niebieska wstążka istotnie zakończy się niedługo niebieskim kółeczkiem w Białej,...
(...) A co do kółeczka... to nie ma kółeczka?!? To po co ja trzeci rok do niego idę?
Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
.... może nawet sir Bazyl to kółeczko zamiast pasków wyczaruje jakoś
Wyczarowane kółeczko już od dawna czeka, choć przyznać muszę, że sporo mnie to pracy kosztowało! Zostały zaangażowane znaczne środki (służbowa drukarka oraz papier i koszulka foliowa z tego samego źródła pochodzenia , woskowa kredka Bambino koloru niebieskiego mojej córeczki) ale gdyby nie sprzyjająca wena to nigdy by to dzieło nie powstało:
koniec1.jpg

...czyli jednak będzie jakiś "szampan i kawior" ...
Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
Jakaś oranżadka i suchary się znajdą
....
U mnie słowo droższe pieniędzy :)
Nie będę ukrywał, że popadłem już w znaczne koszta:
koniec2.jpg

...jakaś transmisja z finiszowego hamowania będzie?
Niestety, nieustraszonego pogromcy niebieskiego szlaku ani widu, ani słychu pisku hamulców jego

Finiszowe hamowanie się odwleka, jakoś mi szkoda kończyć więc miast się do Rzeszowa zbliżać to się od niego oddalam
(...)
No tak! Ale chciałem przestrzec, że oryginalny smak oranżadki
koniec.jpg
mimo imponującej listy substancji konserwujących, przeciwutleniaczy, rozmaitych regulatorów smaków i zapachów ma określoną datę spożycia, po przekroczeniu której może być jeszcze większym szaleństwem dla kubków smakowych, nie wspominając, że przepiękny kolor nadany przez barwnik E 150d i koncentrat barwiący z czarnej marchwi oraz niepowtarzalny bukiet, również mogą ulec pewnym bliżej nieokreślonym zmianom.