...czas najwyzszy cobyście sie podzielili wrazeniami z sękowca na....forum :)
pozdrowko (w cisnej było obłednie-jak zawsze)
...czas najwyzszy cobyście sie podzielili wrazeniami z sękowca na....forum :)
pozdrowko (w cisnej było obłednie-jak zawsze)
Było fantastycznie... reszta poniżej. A tu masz cos dla ducha i coś dla ciała...
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
A to co nas złapało 30 m przed ośrodkiem. Mieliśmy guzy... Ale to nas nie powstrzymało przed zrobieniem dokumentacji dla was...
as&małe japońce;-)
okaz pod ochroną
...o dzięki asiczka...
a tak mi sie skojażyło
Asiczka-Nasiczne...?
ale co to ja miałem aha ten grad!!! sieka!! ja takiego gradu nie widziałem jeszcze ...(mówie co widzialem na żywo bo jak juz mówiłem bawiłem w cisnej)
ależ pierogi!!!
pozdrówko
a wypisz wymaluj...;-)
okaz pod ochroną
:)
masz jeszcze jakies ....zdjęcia :)
Irek buduje fotoreportaż i przekazuje go "etapami". Na Jego stronie jest już 12 zdjęć, w zasadzie przedkongresowych.
www.bieszczady.polandmail.pl
link: spotkania (po lewej stronie), potem: KIMB 2 w Sękowcu
Jestem pod wrażeniem zdjęcia Moich Przyjaciół - Żabek. Aby je dobrze ocenić, należy kliknąć w celu powiększenia.
Irek, to był "strzał w 10-tkę". Bardzo dobrze, że po zrobieniu Im tego zdjęcia zrobiłeś drobny retusz i upodobniłeś Ich do prawdziwych żabek. Ale że też dali się tak złapać in flagranti i to na drodze ...
Pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
niestety musicie uzbroic sie w cierpliwosc, zrobilem tyle zdjec ze jeszcze wszystkich nie widzialem:) wiec relacje bede powoli uzupelnial bo niestety nie samymi bieszczadami czlowiek zyje trzeba czasami popracowac :)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Pozdrawiamy zapracowanego Irka. Czekamy na zdjecia.
Wiola i Zbyszek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki