No też sądzę, że 60 to kosmos dla mnie. Zdecydowanie 45+10 ewentualnie 50, bo więcej nie dam rady... Zmieścić się zmieszczę, bo mam małe wymagania co do bagażu a i moje ubrania są mniejsze niż większych osób.No i idę w grupie 5-osobowej, więc sprzęt też się "rozejdzie" po 5 plecakach i będzie lżej.
Co do plecaka to nie ma mowy o kupowaniu bez przymierzania, bo nie dość, że jestem niska i drobna, to jeszcze mam przy tym bardzo kobiecą figurę (wąska talia i szerokie biodra), więc znalezienie plecaka dla mnie to naprawdę wyzwanie.
Bogu dzięki buty już mam (co też w sumie nie było proste: stopa rozmiar 35), więc jestem pełna nadziei.
Baaaaardzo przypadł mi do gustu plecak zaproponowany przez długiego (i chyba się na niego zdecyduję, tylko najpierw jeszcze trzeba przymierzyć), aczkolwiek zniechęca mnie trochę wielkość (50+10), więc przychylnym okiem patrzę również na ten model:
http://www.e-horyzont.pl/plecak-vigdis-45_30205t.html
Nie podoba mi się, że nie jest dostosowany do kobiet i niskich osób tak, jak ten od długiego (no i nie ma komina), ale jednak jest mniejszy...

No i idę w grupie 5-osobowej, więc sprzęt też się "rozejdzie" po 5 plecakach i będzie lżej.
Odpowiedz z cytatem