Polecam najpierw poczytać forum. Odpowiedzi na Twoje pytania jest mnóstwo. Ja zawsze stacjonuję w Wetlinie. Ze względu na szeroką bazę noclegową i gastronomiczną oraz dostępność szlaków
Polecam najpierw poczytać forum. Odpowiedzi na Twoje pytania jest mnóstwo. Ja zawsze stacjonuję w Wetlinie. Ze względu na szeroką bazę noclegową i gastronomiczną oraz dostępność szlaków
Czytałam forum, ale jest tyle postów że raczej ciężko znaleźć konkretną odpowiedź na moje pytania.
Skoro w lipcu zawsze pada to lipa na całego ...
Chcę jechać na 6 dni samochodem więc nie muszę nocować w jakichś najbardziej zatłoczonych miejscach - ale wolę mieć jeden punkt wypadowy. Tv i internet nie koniecznie musi być, ale oczekuję tego, że pokoje nie będą wyglądały jak z poprzedniej epoki.
Nie tylko w lipcu pada - chmury w górach mają ogólna tendencję do przeciekania bardziej niż niżej, a lipiec - cóż ten to jest dopiero przeciekający.
Noclegi - jak nie jesteś związany busami, czy pksami - gdzie chcesz - wujek google i szukaj - każdy ma inne oczekiwania, wyobrażenia, inny zasób finansowy itp to co się mnie podoba Tobie totalnie może nie przypaść do gustu
Co zobaczyć - to co standardowe w Bieszczadach - Połoniny wszelakieNiektórych kręci trójstyk. Niektórzy lubią pochodzić po krzakach. Zależy od kondycji, ale zawsze trzeba zarezerwować czas na posiedzenie i pogapienie się na górki.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki