Pierwszego dnia to nawet UG - Tarnica - Halicz - Rozsypaniec - Wołosate - UG :) ale długi dobrze pisze że po 12 nie zaczynajja zaczęłam ok 11 i to już trochę za późno było
![]()
Przyjemności!! :)
Pierwszego dnia to nawet UG - Tarnica - Halicz - Rozsypaniec - Wołosate - UG :) ale długi dobrze pisze że po 12 nie zaczynajja zaczęłam ok 11 i to już trochę za późno było
![]()
Przyjemności!! :)
nie no mam nadzieje ze ekipa okaże się w miarę zdyscyplinowana i wyjdziemy ok 7-8. Póki co w czwartek wybieram się z nimi na niebieski Szlak Szumów na Tanwi (Roztocze), wiem ze to nie to samo ale teren jako taki występujepozdrawiam
Jeśli grupa jest zbyt wieloosobowa to nie ma sposobu by wyszła o 7 rano!! Pozdrawiam
Roztocze zaliczone, współpraca z grupą trochę nerwów mnie kosztowała, (może chciałem za dobrze). Ale mam jakiś obraz turystyki pieszej w moim wykonaniu, okazało się że jestem niestety 100% mieszczuchem, flaki z olejem ;p te ok 14 km dało mi nieźle w kość/nogi. Wszystko to żebym w sierpniu, wrześniu cieszył się pięknem gór a nie użeraniem się ze sobą i niedopatrzeniami. (jedyne pocieszenie to to że zobaczyłem nowe miejsce, szedłem w nowych butach więc następnym razem mam nadzieje będzie lepiej) ps. mimo wszystko warto było :D
Nie padakuj..początki są ciężkie. Szedłem w maju z 10-cio osobową grupą "dyletantów" w Biesach. Kto z nich zechce iść jesienią?- nie wiem, ale warto pokazać to co jest dla mnie, dla Ciebie najpiękniejsze...niech choć jeden z nich pójdzie dalej. Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)