Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Tarnów-Bieszczady

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Tarnów-Bieszczady

Witaj
    Cytat Zamieszczone przez triona Zobacz posta
    Jimi : wycieczkę planujemy w połowie sierpnia i nie samochodem...:)
    Bartolomeo : Co do kosztów chodziło mi bardziej o takie kwestie jak opłata za wejścia na szlak, albo za bilet autobusowy.
    marmota : I szukam informacji nie tylko na tym forum... ; )
    Kurczaki, to forum jest straszne. Już nie wiem kto sobie ze mnie szydzi, a kto stara się pomóc...
    Pierwotny plan tej wycieczki był taki : wyjazd bardzo wcześnie rano pksem z Tarnowa, tak, żebyśmy na miejscu były około 8-9, trasa, która zajęłaby nam cały dzień, ale tyle, żebyśmy wrócił jeszcze tego samego dnia do domu. Miała to być podróż, która rozbudzi w nas pasję.Bo to aż żal, żeby takie piękne rzeczy na świecie były i przeżyć całe życie i nigdy czegoś takiego na własne oczy nie zobaczyć..
    A teraz staje się to ogromnie skomplikowana sprawa, która z obawy przed niepowodzeniem nie dojdzie do skutku?!... :)
    Rozumiem, że ten Tarnów to jakaś mała mieścinka/wioska bez internetu. I nie ma tam dworca PKS ani PKP. A jak dworce są, to wandale zniszczyli tabliczki.

A teraz poważniej.
    Wyprawa w Bieszczady wysokie na jeden dzień nie ma sensu. Chyba, że jak pisała Ci Basia, będzie to zorganizowany wyjazd np. przez miejscowy oddział PTTK itp.

No i jeszcze mała dygresja.
    Musicie uwielbiać tłumy/tłumska na szlaku.

Ale powodzenia

Pozdrawiam

P.s.
    Uwaga na rozkłady - Veolia wycofała wiele kursów PKS, albo skróciła trasy do Sanoka.
    Ostatnio edytowane przez Michał ; 06-06-2012 o 17:51 Powód: tak mi psytło

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów