Cytat Zamieszczone przez triona Zobacz posta
Jimi : wycieczkę planujemy w połowie sierpnia i nie samochodem...:)
Bartolomeo : Co do kosztów chodziło mi bardziej o takie kwestie jak opłata za wejścia na szlak, albo za bilet autobusowy.
marmota : I szukam informacji nie tylko na tym forum... ; )
Kurczaki, to forum jest straszne. Już nie wiem kto sobie ze mnie szydzi, a kto stara się pomóc...
Pierwotny plan tej wycieczki był taki : wyjazd bardzo wcześnie rano pksem z Tarnowa, tak, żebyśmy na miejscu były około 8-9, trasa, która zajęłaby nam cały dzień, ale tyle, żebyśmy wrócił jeszcze tego samego dnia do domu. Miała to być podróż, która rozbudzi w nas pasję.Bo to aż żal, żeby takie piękne rzeczy na świecie były i przeżyć całe życie i nigdy czegoś takiego na własne oczy nie zobaczyć..
A teraz staje się to ogromnie skomplikowana sprawa, która z obawy przed niepowodzeniem nie dojdzie do skutku?!... :)
no, bez przesady !!! ..domyślam się , że jesteś młoda..brak Ci jakiegoś tam doświadczenia..nawet bytności na forach.
Ale z Tarnowa w Biesy nie jest daleko !!! To nie wyprawa w Himalaje. A my , tzw. starzy wyjadacze irytujemy się na takie infantylne podejście. Góry NIE GRYZĄ !! i radzę Ci trochę inwencji, fantazji i szaleństwa . Można wziąć do ręki mapę /zapewne wiesz co to.../ , przewodnik...O ile nie macie doświadczenia i obycia górskiego, radzę wybrać trasę łatwą , taką na parę godzin. Też bym się przychylał do propozycji Mamci, co do Bukowego . Widok ładny , trasa łatwa. Zapewne też będzie wielu wędrowców..., więc będzie wam rażniej , niż w jakieś głuszy .
ŚMIAŁOŚCI ŻYCZĘ i radzenia sobie w oddaleniu od domu ! Świat jest duży...i wart poznania , podziwiania...