Co do Kamionek - jestem pewna, że znajdziesz, ja po prostu źle się czułam (łyknęłam wtedy nawet tabletki na przeziębienie które później mi pomogły), nie było też zbyt wcześnie (godz. 15:45 na starcie czyli na niebieskim a szłam do Smolnika). Kamionki kuszą mnie kuszą. Teraz patrząc na mapę Cartomedia widzę ścieżkę jaką zaczęłam iść (równoległa do drogi będącej przedłużeniem tej z Turzańska) - na Ruthenusie jej nie miałam dlatego odpuściłam bo miałam chwilę słabości:) Dalej na południe kawałeczek i są -na drugi raz wezmę min. dwie mapy, teraz wyjątkowo zapomniałam ;p ścieżka ta bliżej niebieskiego była mocno zarośnięta o ile to ta co myślę więc nawet nie wiedziałam czy to ścieżka czy nie ;p
Cmentarz w kierunku przeł Żebrak? To chyba ten, którego szukałam bo nie widzę innego. Czyli ten na Czartoryi. Co do Grzesia -nie miał na myśli tego na północ od Wierchu, bo nie szedł na Mików tylko prosto na Smolnik z przeł Żebrak (sobie łobuz skróty wymyślił), pewnie mu się odległości pomyliły. ale powiedział, że był bardzo ładny:) Teraz zobaczyłam, że na mapie Cartomedia mam dwa cmentarzyki -jeden na północny zachód od Magurycznego (Magury) a drugi na południowy zachód tylko na Cartomedia nie mam tam ani jednej ścieżki za to na Ruthenusie wiele :P Wiecie co -dostałam bzika na tym punkcie -nigdy specjalnie nie intresowały mnie cmentarze, takie przydrożne mnie też nie interesują zbytnio ale za to te schowane zaczęły mnie kręcić, bo wiem, że na tamte dojdzie każdy a na te schowane nieliczni:)

Odpowiedz z cytatem