1. Czy zwykli śmiertelnicy (którzy przeszli Karkonosze wzdłuż i wszerz niejednokrotnie) podołają tak zaplanowanemu wypoczynkowi? Chodzi mi przede wszystkim o to, czy damy radę przejść takie trasy w każdym dniu, czy coś rozbić na dwa dni...
Trasy ambitne, ale - moim zdaniem - do zrobienia. Choć mi by się nie chciało robić obu połonin w jeden dzieńNiektóre trasy trudno byłoby rozbić na dwa dni ze względu na brak noclegu po drodze. O ile pamiętam, w Karkonoszach nie ma takiego problemu, bo zawsze w zasięgu wzroku są przynajmniej 3 schroniska
2. Gdzie najlepiej szukać noclegu? Wołosate? Ustrzyki? Nie mogę się zdecydować... A może macie sprawdzonych gospodarzy gdzieś w okolicy?
Mniej więcej centralnie do Waszych planów są zlokalizowane Ustrzyki, więc w zasadzie to optymalne miejsce na bazę. Hotelik Biały jest OK, poza tym w prawie każdej chacie jest kwatera. Jak się nie ma wygórowanych oczekiwań, w każdej jest znośnie.
3. Czy na parkingach w Bukowcu i Wetlinie można bezpiecznie zostawić samochód?
Jak najbardziej można.
A może łapać busa lub stopa?
Też możnaWe wrześniu jeszcze jeżdżą busy, więc między Ustrzykami a Wetliną nie powinno być problemu z transportem.

Odpowiedz z cytatem