Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
Ekarliczek, ciekaw jestem jednak opinii Twojej teściowej. Za moich czasów tak się nie mówiło.
No cóż Andrzeju, moja teściowa powiedziała że nigdzie nie jest napisane aby to była niepoprawna forma (np. możemy możemy powiedzieć idzie sobie marzec z wrześniem), jednak Ona nigdy takiej wariacji nie słyszała:) Mnie się tak podobało...

Wracając do tych moich planów, to chyba macie jednak rajcję:) Podzielimy połoniny na dwa dni. Przejdziemy spokojnie, pooglądamy, nasycimy się pięknem tych gór... Faktycznie nie ma sensu pędzić, to ma być wypoczynek w górach, a przecież i tak w przyszłym roku tam znów pojedziemy, to przetrzemy inne drogi:) Lepiej przejść mniej na dłużej napełnić duszę wspomnieniami.

Derty:) Akurat w okolicach Kamiennej Góry to spędziłam pół życia:) Przeszłam i na stopa przejechałam dużooo kilometrów:) Często tam jestem, mam tam babcię. Jeśli szukasz tam ciekawych miejsc to daj znać:)
A i mam nadzieję, że się raczej nie pogubimy w Bieszczadach :D Kompas mamy, mapki też...

Tak poza tematem, to czytam i czytam to forum i się naczytać nie mogę:) A zdjęcia jakie tu piękne są... Chyba się na weekend pochwalę naszą poślubną wyprawą po Bieszczadach:) A co :)