Witaj Zamieszczone przez machoney Na kolana mnie nie powaliło... jak ktoś chce to oddam za darmo - odbiór osobisty... Oj Machoney Ciebie to pewnie powali na kolana jakaś Indianka - najpewniej z Peru. To pismo nie jest dedykowane do Przewodników, ani bardziej "ogrzanych" bieszczadników. Nie kopcie ich po łapskach na starcie. Pozdrawiam
Zamieszczone przez Michał Nie kopcie ich po łapskach na starcie. Pozdrawiam patrząc, kto tam pisze to nie są amatorzy a profesjonaliści więc nie może być taryfy ulgowej
Portfolio | Podkarpacie w obiektywie
Zamieszczone przez meg patrząc, kto tam pisze to nie są amatorzy a profesjonaliści więc nie może być taryfy ulgowej Jeśli ktokolwiek ma coś do powiedzenia nt Bieszczadów to z dzisiejszej rozmowy z wydawcą wynika, że chętnie to zamieszczą.
www.barak.art.pl http://www.facebook.com/profile.php?id=1425032299
Zamieszczone przez Michał Witaj Oj Machoney Ciebie to pewnie powali na kolana jakaś Indianka - najpewniej z Peru. To pismo nie jest dedykowane do Przewodników, ani bardziej "ogrzanych" bieszczadników. Nie kopcie ich po łapskach na starcie. Pozdrawiam Ja nikogo nie chcę kopać w żadne części ciała... po prostu takie mam zdanie... około weekendu będę miał więcej czasu to rozwinę swoją myśl. A tak na marginesie to wiele rzeczy potrafi mnie powalić na kolana :) Pozdrowienia :)
www.przewodnik-beskidzki.eu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum
Zakładki