no wygrzebałam wątek z poprzednim filmikiem i dorzucam cieplutki w sam raz na wieczory po pracy
no wygrzebałam wątek z poprzednim filmikiem i dorzucam cieplutki w sam raz na wieczory po pracy
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
W ten smutny jesienny i deszczowy wieczór miła odskocznia. A tak z ciekawości ile zdjęć wykorzystano do zrobienia tekiego cuda?
pozdrawiam
Marek
Na końcu filmiku jest ze 24000.
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Świetne, tego się można było spodziewać.
Widzę że film 'sam' już tu trafił - fajnie - relację z tej wyprawy napiszemy na dniach i wrzucimy tutaj :D wywiad jak powstawał można przeczytać na bieszczady.pl
Hej !
Czekałem na ten film jak małe dziecko na prezenty :) godz.19-ta i pooooszło.
Super film-tak trzymać-a i muzyka też super.
Pozdrawiam i...czekam na więcej....
Normalnie dech zapiera
Fantastyczne!
A dlaczego mnie nie zachwycił ?
Może dlatego że jest przedobrzony ?
A może jesteś głodny albo spać Ci się chce?
Powody mogą być przeróżne
ja zdecydowanie nie jestem zwolennikiem wszelkich nowinek zdjęciowych, obróbce komputerowej zdjęć itp ale jednak filmik mi się niesamowicie podobał, ta noc z grzmotami trochę wesoła, jakby zupełnie inna od filmiku ale fajna :) kolory troche podkręcone ale super jest oglądać ruchy na niebie na tle gór. podziwiam was bardzo bo to masakrycznie dużo pracy w terenie:)
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki