Witam!
A tutaj mała relacja z wypadu w Bieszczady z moim Bratem, 38 godzin, Wetlińska i Tarnica, nocowanie na szczycie :)
Zachęcam do oglądania :)
Witam!
A tutaj mała relacja z wypadu w Bieszczady z moim Bratem, 38 godzin, Wetlińska i Tarnica, nocowanie na szczycie :)
Zachęcam do oglądania :)
Bomba! Możesz zdradzić kilka szczegółów? Np. ile zdjęć potrzeba do stworzenia jednej z tych krótkich sekwencji (z nieruchomym aparatem)?
Czterech panów B.
Bartolomeo - 25 zdjęć na jedną sekundę filmu - chyba że chcesz to możesz robić i 60 tylko po co:P Czyli na 10 sekund potrzeba 250 zdjęć- minimum. Czasem się to 'zagęszcza' żeby ujęcie nie było za długie.
A jakaś interpolacja (morfing) w celu zmniejszenia niezbędnej liczby zdjęć (lub wydłużenia czasu trwania gotowej sekwencji wideo) wchodzi w rachubę? Myślę o czymś takim, czy takie zabiegi są skuteczne w praktyce?
Czterech panów B.
Jak dla mnie nie ma sensu takie coś - a nie lepiej robić zdjęcie co jedną sekundę? wyjdzie na to samo...
Ja nie wiem, nie mam żadnych doświadczeń w tej materii. Dzięki za odpowiedzi, nie będę już ciągnął tego technicznego tematu Końcowy wynik bardzo mi się podoba, chciałbym kiedyś wyprodukować coś choć zbliżonego
Czterech panów B.
Jestem zachwycony. Gratuluję ... cierpliwości głównie, ja bym nie wysiedział tyle na jednym miejscu.
Ale patrząc na efekt, warto.
Bajka !! ...świetnie zrobiona
Fajna robota chłopaki,pozdrowienia i powodzenia!
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki