Łał.. Coś pięknego :)
Przymierzam się do tematu, ale wiedzy i czasu trochę brak... Ogólne wrażenie mega pozytywne, bardzo przyjemnie się ogląda Wasze dzieła (widziałem również roztoczańskie :) ). I ta muzyka.. Dla mnie osobiście komponowanie muzyki jest czymś fascynującym a jednocześnie nieosiągalnym, ponieważ nie mam talentu ani cierpliwości do instrumentówpomimo beztalencia jestem "muzykocholikiem" i nie mogę zebrać szczęki z podłogi - bardzo przyjemne dźwięki :)
Jest jedno małe "ale", Autorzy mogą się ze mną nie zgodzić, nie mniej jednak powiem co mam na myśli. 25 klatek na sekundę to za mało w przypadku szybkiego prowadzenia aparatu. Mam wrażenie, że obraz momentami bardzo "skacze". Ogólnie to timelapse charakteryzuje się niską dynamiką ujęć i do tego oko się przyzwyczaja. I nagle dostaje taką akcję jak nad rzeką od 2:26. Przydałoby się wolniej, albo więcej zdjęć.. Wiem, że łatwo gadać, ale do perfekcji na prawdę niewiele Wam brakuje :))
ps. gdyby jakiś plener był organizowany na Roztoczu, to po wojażach zagranicznych chętnie wprosiłbym się na jakieś fotografowanie jeśli będzie taka możliwość :)

pomimo beztalencia jestem "muzykocholikiem" i nie mogę zebrać szczęki z podłogi - bardzo przyjemne dźwięki :)
Odpowiedz z cytatem