Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Daj spokój Lucyna [wydzielony]

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Domyślnie Odp: Daj spokój Lucyna

Cytat Zamieszczone przez Sonka Zobacz posta
    Przykro mi ale nie wezmę udziału w kolejnej hucpie. Nie jestem Lucyną, nie interesują mnie wasze podjazdowe wojenki. Moim zadaniem jest promowanie Bieszczadów. Na to forum trafiłam przez przypadek, miałam zastąpić Lucy na zielonym. Z pewnych względów natury moralnej nie jestem w stanie tego uczynić. Jestem jednym z przewodników wychowanych przez Lucy. Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.

PS.
    Pani Jolanta Harna nie jest przewodnikiem.
    Sonko/Lucynko,

Człowiek dorosły ma swoje przyzwyczajenia, również w kwestii stylu w pisaniu. To dotyczy pewnych słówek, składni, jak również typowych reakcji w określonych sytuacjach.

Nie bez powodu ktoś sądzi, żeś Lucynką, która wraca pod zmienionym nickiem.

Bardzo możliwe, że "jesteś przewodnikiem wychowanym przez Lucy", a raczej po praniu mózgu, bo gadasz jak ona.

Tak jak ona jesteś tu służbowo, a nie z "potrzeby serca", więc i dlatego nie licz na takie samo traktowanie. Co innego rozmawiać z kimś co chce ze mna rozmawiać, a co innego pisać do osoby, która musi tu pisać.
    Poza tym, gdy ktoś służbowo pisze niezbyt wiarygodnie, to tym bardziej jest powód do ... "hucpy".

Promocja Bieszczadów? Czy swoich usług i współpracujących firm? A może wg Ciebie to tożsame?

P.S. Czyli jedna z dwóch? Która?
    Lucynka nie ukrywa swej tożsamości, ma odwagę podjąć się dyskusji, czy rozmowy jako Lucyna (nazwisko pominę).
    Ty jesteś tez służbowo, czemu nie podpiszesz się imieniem i nazwiskiem?
    Brak odwagi?
    To jak Cię ta Twoja macocha wychowała?

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Sonko/Lucynko,

Człowiek dorosły ma swoje przyzwyczajenia, również w kwestii stylu w pisaniu. To dotyczy pewnych słówek, składni, jak również typowych reakcji w określonych sytuacjach.

Nie bez powodu ktoś sądzi, żeś Lucynką, która wraca pod zmienionym nickiem.

Bardzo możliwe, że "jesteś przewodnikiem wychowanym przez Lucy", a raczej po praniu mózgu, bo gadasz jak ona.

Tak jak ona jesteś tu służbowo, a nie z "potrzeby serca", więc i dlatego nie licz na takie samo traktowanie. Co innego rozmawiać z kimś co chce ze mna rozmawiać, a co innego pisać do osoby, która musi tu pisać.
    Poza tym, gdy ktoś służbowo pisze niezbyt wiarygodnie, to tym bardziej jest powód do ... "hucpy".

Promocja Bieszczadów? Czy swoich usług i współpracujących firm? A może wg Ciebie to tożsame?

P.S. Czyli jedna z dwóch? Która?
    Lucynka nie ukrywa swej tożsamości, ma odwagę podjąć się dyskusji, czy rozmowy jako Lucyna (nazwisko pominę).
    Ty jesteś tez służbowo, czemu nie podpiszesz się imieniem i nazwiskiem?
    Brak odwagi?
    To jak Cię ta Twoja macocha wychowała?

Lucy prosiła o umieszczenie swego oświadczenia.

Witam z forumowych zaświatów. Czyście objedli się szaleju? Dajcie spokój dziewczynie. Nieważne kim ona jest,to ja podjęłam decyzję, iż Sonka nie ma prawa podać swoich personaliów. Miała u nas praktyki studenckie, mam cichą nadzieję, że pozostanie ona z nami na dłużej. Sonia nie jest ani mną, ani Olą, ani Karoliną, ani nawet Magdą, Madzią, Kasią, czy Anyczką. Prowadzenia jakiegoś forumowego śledztwa uważam za kuriozalny pomysł, Panowie chyba wyrośliście z piaskownicy?
    @ Pastor
    Pastorku jak Cię lubię/nie lubię proszę wyhamuj, zabierz swoje grabki i łopatkę z tej piaskownicy. Daj odpocząć forom, obu, od swoich natręctw. Wypowiadasz się jako znawca tematu. Hmm, po raz kolejny. Znam Twe zagrywki od dawna, jeszcze z tego Forum. Przypomnij sobie Twe kuriozalne komentarze o jednoosobowej grupie itd, itd, itd. Dlaczego osoby, które mają blade pojęcie na Forach usiłują grać rolę znawcy tematu? Hę? Zajazd pod Caryńską respektował zawsze prawo zwyczajowe i przewodnicy i kierowcy o ile są służbowo mają tu posiłki gratis.

Cieszę się, że Forum tak pięknie rozwija się. Przez cały czas je czytam. Proszę nie róbcie tu bagna i nie przynoście konfliktu z innych miejsc w przestrzeni wirtualnej. Uśmiechnijcie się, wszak jesteście w Bieszczadach. Trzymajcie się cieplutko
    Lucy

Bieszczadnik Awatar michalN
    Na forum od
    07.2008
    Rodem z
    kielce

coś jak "zabraniam Ci się dziewczyno przedstawić"? srogie

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: Daj spokój Lucyna [wydzielony]

Sonka, postawmy sprawę jasno: albo będziesz na forum sobą albo Cię tu nie będzie. Nie będziesz tu nikogo reprezentować, nie będziesz niczyją tubą, przekaźnikiem ani wysłannikiem. Żadnego zasłaniania się decyzjami Lucyny, chowania głowy w piasek i innych tego typu wygłupów. Potrafisz być dorosłą, samodzielną (hmm... ten tego... samodzielną ) osobą? Ten powyższy post jest ostatnim "oświadczeniem", które zamieściłaś na forum - nie będziemy się bawić jak dzieci w piaskownicy, wyrośliśmy już z tego Ponownie zacytuję "autorytet", tym razem w oryginale:

Daj odpocząć forom, obu, od swoich natręctw
    Przemyśl to sobie. Sama (hmm... ten tego... sama ).
    Czterech panów B.

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    Kraków

Jestem sobą. Nie chowam głowy w piasek, normalnie rozmawiam. Z racji tego, że jestem częścią zespołu mam dostęp do ciekawych, aktualnych informacji i nimi dzielę się. Chcę zając się prezentacją ciekawych książek, mam dostęp do bardzo wielu interesujących, niedostępnych dla innych Bieszczadników publikacji. Usiłuję pomagać i dzielić się swoją wiedzą. Tylko tyle.
    Ostatnio edytowane przez Sonka ; 16-08-2012 o 08:30

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

e-tam... po to mamy moderatorów żeby działali w razie "w". Wolny Tybet i STOP ACTA

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Cytat Zamieszczone przez Lucyna
    Nieważne kim ona jest,to ja podjęłam decyzję, iż Sonka nie ma prawa podać swoich personaliów.
    To chyba Ty najadłaś się szaleju.

Zabraniasz dorosłej osobie, by nie podawała swych personaliów? Czym ją zaszantażowałaś?

Cytat Zamieszczone przez Lucyna
    Prowadzenia jakiegoś forumowego śledztwa uważam za kuriozalny pomysł, Panowie chyba wyrośliście z piaskownicy?
    Tu nie trzeba śledztwa, wystarczą dwa kliknięcia.

Dziwisz się, że pojawiają się podejrzenia, że to Ty?

Przecież posty Sonki to Twój język, toczka w toczkę. Jeśli Sonka jest faktycznie studentką z praktyk, to radzę jej, by uciekała gdzie pieprz rośnie, bo takiego prania mózgu nie potrafią robić nawet w Amway-u.

I nie jest problemem Sonka, czy Ty, a wasz cel - niejednokrotnie Ci pisałem w czym problem. Ktoś, kto jest na forum nie po to, by pogadać, nie dlatego, że my tu jesteśmy, ale z powodów służbowych, by promować swe usługi i współpracowników nie może być jak każdy inny kolega forumowy traktowany.

Wskazówki takich osób też nie mogą być brane pod uwagę w taki sam sposób jak "prawdziwych forumowiczów", bo są wypaczone przez biznesowe relacje.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Cytat Zamieszczone przez Sonka Zobacz posta
    Jestem sobą. Nie chowam głowy w piasek, normalnie rozmawiam. Z racji tego, że jestem częścią zespołu mam dostęp do ciekawych, aktualnych informacji i nimi dzielę się. Chcę zając się prezentacją ciekawych książek, mam dostęp do bardzo wielu interesujących, niedostępnych dla innych Bieszczadników publikacji. Usiłuję pomagać i dzielić się swoją wiedzą. Tylko tyle.
    Sonko, nie jesteś sobą, jesteś Lucyną-bis. ... albo chcesz być.

Dzielenie się informacjami, które Ci wolno przekazać, bo niekiedy masz zakaz jest OK.

Dzielisz się wiedzą? Sorry, ale na razie to dzielisz się wiedza nie swoją, ale wiedzą z notatek Lucyny. bezmyslnie czasami.

Rada, zacznij myśleć, uwolnij umysł, czytaj i wykorzystuj wszelkie informacje w sposób rozsądny, przemyślany.

Jesteś studentką ... czy do egzaminów wkuwasz bezmyślnie na pamięć, czy próbujesz zrozumieć to co masz przyswoić? Jeśli to drugie, to tak samo potraktuj i materiały, które ponoć tu wykorzystujesz.

Bądź sobą, bądź naturalna, bo jak na razie jesteś sztuczna, jakbyś była surogatem sterowanym przez Lucynę, a to w połączeniu z celem obecności na forum tworzy wybuchową mieszankę i będziesz bardzo źle odbierana przez forumowiczów. Nie tylko tu.

tak więc jeśli jesteś Sonką faktycznie, to weź sobie do serca fakt, że kilka osób zwraca Ci na coś uwagę ... coś w tym musi być

Pozdrawiam:)

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Kilka lat temu o ile mnie pamięć nie myli na tym forum była taka sytuacja, kiedy Lucyna dyskutowała z inną osobą, do której zawracała się siostro lub siostrzyczko. Nie pamiętam dokładnie /SKS mnie dopadła/. Potem okazało się, ze Lucyna dyskutowała z samą sobą /logowala się z dwóch nicków..../

Jak to było? Cholerny SKS... Historia lubi się zataczać, toczyć, powtarzać kołem, no nie pamiętam... Przepraszam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    Kraków

Rozumiem, że panowie bawicie się w łąpaj żyda. Tak do 7 pokolenia.
    Mam uprawnienia administratora na serwisie i moderatora na jednym z naukowych for. Każdy z modów widzi mój IP, być może jeszcze więcej, o zakresie dostępnych dla moderatora informacji decyduje admin serwisu czy forum. Administrator ma dostęp do wszystkich moich danych łącznie z miejscem logowania, dostawcą internetu. Może mieć także dostęp do serwera na naszej stronie. Wszyscy dla administracji jesteśmy transparentni.

PS.
    Skleroza nie jest mi obca. Mimo to pamiętam, że jej przyrodnia siostra zginęła w wypadku samochodowym.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)