Rozumiem, że panowie bawicie się w łąpaj żyda. Tak do 7 pokolenia.
Cytat Zamieszczone przez Sonka
Mam uprawnienia administratora na serwisie i moderatora na jednym z naukowych for. Każdy z modów widzi mój IP, być może jeszcze więcej, o zakresie dostępnych dla moderatora informacji decyduje admin serwisu czy forum. Administrator ma dostęp do wszystkich moich danych łącznie z miejscem logowania, dostawcą internetu. Może mieć także dostęp do serwera na naszej stronie. Wszyscy dla administracji jesteśmy transparentni.

PS.
Skleroza nie jest mi obca. Mimo to pamiętam, że jej przyrodnia siostra zginęła w wypadku samochodowym.
To nie jest twoją winą, że są podejrzenia o ukrywanie tożsamości. To Lucyna nawywijała i nie ma sensu, byś próbowała jej w tej materii bronić.

Jeśli chcesz się na jakimkolwiek forum utrzymać i czerpać z tego przyjemność, to bądź Sonką.
A nie wykonawczynią woli Lucyny, która zabrania Ci tego i tego, a nakazuje tamto i tamto i zamiast przedstawiać to co myśli - choćby sie myliła - przepisuje jej notatki.
Wtedy widzę podpis "Sonka", a czytając myślę Lucy.
Wielu ludzi ma alergię na nieszczerość i takie marketingowe numery.
Wyobraź sobie ujawnienie, że użytkownik forum zachwala tu knajpę, a okazuje się jej właścicielem ... potrafisz sobie wyobrazić reakcje rozmówców na takie oszustwo?

To oznacza, że tak jak ona jesteś tu tylko służbowo, a wtedy nie staniesz się akceptowanym rozmówcą w części przynajmniej wątków. W tym - moim zdaniem - jest problem.
Nie traktuj tego jako atak na Ciebie, lubię rozmawiać, również z Lucyną, ale nie znoszę krypto-reklamy i udawania.

...tak więc, chcesz pogadać, czy wypełniasz swoje klajstrowe obowiązki

P.S. Ten tekst o przyrodniej siostrze to cios poniżej ... to kopniak w jajca z całej siły. Nie rób takich numerów.

Pozdrawiam:)