Kto nie dawal mi adresu na kongresie a chce zdjecia z sekowca nich mi wysle swoj jakis adres bo juz nagrywam plytki
Kto nie dawal mi adresu na kongresie a chce zdjecia z sekowca nich mi wysle swoj jakis adres bo juz nagrywam plytki
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Moja nie lubieć, jak Asiczka mieć zwierzęta na twarzy :(
to twoja cos zrobic by sie dala odslonic:)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
MOJA NIE CHCIEĆ!
T.B! Zapraszam serdecznie - jakby co zawsze w L można mnie spotkać i poznać (nie mylić z rozpoznaniem...)
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Dziękuję za zaproszenie!
Prędzej, czy później wybiorę się (albo wybierzemy - z rodziną) znów w Bieszczedy i wtedy chętnie Cię odwiedzę :)
A co do poznawania, czy rozpoznawania, to przecież już i tak jesteś znaną twarzą i - moim skromnym zdaniem - te owieczki nie są potrzebne. Ale cóż - prawo autorskie wymaga zgody "obiektu" na rozpowszechnianie jego wizerunku.
Fotografowi podpowiem tylko, że gdyby "obiekt" uznać za należący do tłumu stanowiącego jedynie element fotografowanego krajobrazu, to wtedy zgody nie trzeba
Wiadomość została zmieniona (17-05-03 02:1![]()
T.B, nie podpuszczaj Irasa. Powiem tylko, że nie chodziło o zgodę - to była moja DUŻA prośba. I już.
Chodzi o grzeczność - nie o prawa.
A jesli masz takie podejście to zaproszeniae ponawiam ale pod warunkiem, że przyjedziecie bez aparatu.
Wiadomość została zmieniona (17-05-03 07:56)
okaz pod ochroną
Przyjedziemy z ukrytą kamerą :)
TB asiczke sie powoli urobi i tak juz duzo pozwolila jeszcze troche a nie bedzie trzeba owieczek wstawiac:)
przeciez jest piekna a piekno trzeba pokazywac- to tak jak bieszczady by protestowaly zaby ich nie pokazywac:)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
jak napiszę, że dziękuję za komplement - to znowu powiedzą, że TWA, a co mi tam;-)
Dzięki!
I owieczek się nie da urobić;-P
okaz pod ochroną
A ja proszę o Twoje zdjęcia (wykonane przez Ciebie, żeby była pełna jasność).
Oprócz pierogów, dwóch piw i jeszcze jednego zdjęcia nie trafiłam na żadne inne. Może nie umiem szukać ? A co do owieczek.... Zdecydowanie powinny zostać tam skąd przyszły.
Pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki