Kolor to juz rzecz opcjonalna, moze byc i jednolity jak taki latwiej zrobic
Najlepiej oczywiscie jakby przypominal orginal tzn (sweter toperza)
W ciucholandach bywam regularnie- to moj glowny punkt zaopatrywania w ubrania. W tym roku szczegolnie duza ilosc przejrzalam bo od Lwowa po Pomorze ZachodnieObkupilam sie w zarabiste rzeczy, szaf domknac nie moge ale niestety tylko dla mnie. Toperz niestety jest troche niewymiarowy a na dodatek ma taka sama przypadlosc co ja tzn lubi duze, luzne ubrania.. Jak swetr to zakrywajacy tyłek, i taki co mozna kolana do srodka schowac jak sie siedzi, jak rekawy to takie ze wisza ponizek palcow... Ja zwykle kupuje ubrania XL (kurtki, polary, spodnie) wiec jakie ma kupowac toperz jak jest wyzszy 20 cm i ciezszy 50 kg?? Takich chyba nie robia... Zwlaszcza ze przyszla teraz dziwna moda ze kurtka na zime jest do pasa a nawet markowy sprzet do turystyki gorskiej jest tak obcisly ze wyglada jak do prezentacji wdziekow w nocnym klubie a nie ochrony przed chlodem...

Obkupilam sie w zarabiste rzeczy, szaf domknac nie moge ale niestety tylko dla mnie. Toperz niestety jest troche niewymiarowy a na dodatek ma taka sama przypadlosc co ja tzn lubi duze, luzne ubrania.. Jak swetr to zakrywajacy tyłek, i taki co mozna kolana do srodka schowac jak sie siedzi, jak rekawy to takie ze wisza ponizek palcow... Ja zwykle kupuje ubrania XL (kurtki, polary, spodnie) wiec jakie ma kupowac toperz jak jest wyzszy 20 cm i ciezszy 50 kg?? Takich chyba nie robia... Zwlaszcza ze przyszla teraz dziwna moda ze kurtka na zime jest do pasa a nawet markowy sprzet do turystyki gorskiej jest tak obcisly ze wyglada jak do prezentacji wdziekow w nocnym klubie a nie ochrony przed chlodem...
Odpowiedz z cytatem