DZIĘKUJE,
BARDZO DZIĘKUJE,
WAM
I WAM TAKŻE,
ZA TEN CZAS, ŻE POŚWIĘCILIŚCIE GO,
ABY*ZAISTNIAŁ INNY,
WPRAWDZIE KRÓTKO,
TAKI CHWILOCZAS.*
BARDZO DZIĘKUJE GOSPODARZOWI
(nad *innymi gospodarzami -latający na smoku )
ps.Cdn.
*Wysłano z Samsung Galaxy Note
DZIĘKUJE,
BARDZO DZIĘKUJE,
WAM
I WAM TAKŻE,
ZA TEN CZAS, ŻE POŚWIĘCILIŚCIE GO,
ABY*ZAISTNIAŁ INNY,
WPRAWDZIE KRÓTKO,
TAKI CHWILOCZAS.*
BARDZO DZIĘKUJE GOSPODARZOWI
(nad *innymi gospodarzami -latający na smoku )
ps.Cdn.
*Wysłano z Samsung Galaxy Note
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Pięknie było, cisza, barwy, których nie potrafię opisać, blask ognia, dźwięk gitary, głos Mania + :) serce Mavo i klimat zdjęć Pierogowego. Ach jak trudno jest wrócić do rzeczywistości.
Dzięki bardzo i może do zobaczenia.
Cześć Wam. Otóż spotkałem Pierogowego na Przełęczy Nsiczniańskiej w sobotę i dostałem zaproszenia na imprezkę, bardzo zachwalał i zapraszał. Opis był troszkę makabryczny i do tego sami NikonowcyTeraz żałuję, że nie wpadłem... Poza tym witam wszystkich, jako dotychczasowy czytacz forum. Pozdrowienia dla Pierogowego i Zbycha z żonką od D i Ł :D
Witajcie!!! My też żałujemy, że Was nie było Zbyszek z Wiolą, żonką:)))
... ale były pierogi z miętą .... bo ja poczułam miętę do tego miejscai tak jakoś wyszło :) ... ale jak się bardzo, ale to bardzo uprzesz, to się zrobi i z rybą te pierogi, ale może by tak zrobić wariacje... pierogi z wędzoną rybą i ziołami
... tylko teraz karp, sum czy amur ?
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Tydzien temu spalem na betonie.Ale z racji tego ze byl to beton Nasiczanski bylo miekko ,cieplo i spokojnie.Bylo tez bezpiecznie bo wokol byli zacni biesiadnicy utrudzeni Pierogowa impreza.
Za wszelkie niedogodnosci przepraszam. A bylo ich nie malo.
Za Wasza obecnosc dziekuje. Za fotografie w szczegolnosci.
Macie ochote czekac 12 miesiecy? Bo ja nie.Jakies pomysly?
Jak lektury?
SERDECZNOSCI
Drogi Gospodarzu, Jasku, mam wyrzuty sumienia! Odstąpiłeś swoje łoże a sam na betonie? W sumie to się nie dziwie i nie oburzam , bo w naszym domu jest tak samo. Bardzo dziekuję:) Pytałeś mnie o sny. Odpowiedziałam zdawkowo ale chcę , byś wiedział, że pomiędzy śpiącymi przechadzała się kobieta z trójramiennym świecznikiem, ubrana w jasnoniebieską szatę. Patrzyła na ludzi, na zdjęcia, na scianę z napisami, schyliła się nad Tobą i powiedziała: to on da siłę tej krainie. Koniec snu. Pozdrawiam. Pomiedzy jawą a snem... / Może zaduszkowe spotkania na ...?/
hallo,
moi mili dajcie mi jeszcze chwilkę ,a ogarnę się co nieco ...
błona czarno biała już wołana ,fotki grupowe ...no właśnie ...co z nimi ?
fotki jak najbardziej grzeczne i ułożone ...pozowane ...te na zewnątrz i te wewnątrz pod ścianą fotonasiczną ?
publikować ...
czy kazdemu wysłac na priva z umową o mozliwości publikacji wizerunku plus zachodnioeuropejską stawką jako wynagrodzenie za publikację netową (emerytura gwarantowana !!!) ?
hm...spotkanie ...wiosenne ? zimowe ? jutro?
![]()
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Poproszę bardzo o przesłanie zdjęć grupowych na pamiątkę :)
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki