Jeśli nit nie zgłaszał, że nie chce byś publikowany, to publikować jak leci :) Spotkanie zimowe tuż przed Sylwestrem, tuż po, lub w lutym. Spotkanie wiosenne dwa tygodnie przed KIMBem :)
Jeśli nit nie zgłaszał, że nie chce byś publikowany, to publikować jak leci :) Spotkanie zimowe tuż przed Sylwestrem, tuż po, lub w lutym. Spotkanie wiosenne dwa tygodnie przed KIMBem :)
a ziemniakowe, andrzejkowe, mikołajkowe, pomikołajkowe, przedświąteczne...? Popieram - publikować !! No pokażcie coś ...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
A może Stary Nowy Rok?
Kulig.? Pochodnie?Baranek z rożna?
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
MANIO !!!
zapomniałem się zapytać !
Kiedy płyta ???
(mistrzu gitarrrry i nie tylko :) )
aha ;
odnośnie materiału dokumentacyjnego...
dajcie jeszcze chwilkę...
nie mogę się doszukać aparaciku...
:)
jestem do dzisiaj pod wrażeniem...
kultury przygotowywania do konsumpcji (Kasia,Ewa,Małgosia,Renia,Wiola...),
kultury podawania (Recon-wróciłem z przyjemnością do filmu z 2006r- J, Menzla na motywach powieści J,Hrabala .),
Kultury konsumowania...
a
kultura muzykowania to odrębny temat...mam nadzieje ,że na ten temat wypowiedzą się melomani !
dziękuje za doniesienie,dowiezienie,doręczenie!!!
fotografii
popatrzcie na uśmiech mavo ---warto było
(kolaż o większej rozdzielczości ,ewentualne pojedyncze fotki wysyłam na emila,po uprzednim zgłoszeniu takowej potrzeby,
ewentualny retusz(czyt. kamuflaż wykonuję w.g stawki za roboczogodzinę,wystawiam fakturę VAT-płatna po 180 dniach od dnia wystawienia-wersja na Polskę)
zbiorówka na czarno białej błonie...
niebawem
Większość się upakowała na pięterku, a tutaj proszę bardzo - taaakie miejsce do spania było na dole! u podnóża samej galerii :)
Ciekawe co się śni w taki miejscu...
Pierogowy ....
jestem do dziś pod wrażeniem kultury wszelkiej maści......impreza była super
Mavo.....
piszę się na całą resztę)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki