Pokaż wyniki od 1 do 10 z 122

Wątek: Najgorszy sezon w Bieszczadach od 10 lat

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar meg
    Na forum od
    05.2011
    Rodem z
    Rzeszów, Poland

Domyślnie Odp: Najgorszy sezon w Bieszcadach od 10 lat

mnie to nie dziwi - mz to efekt zaniedbań od lat i braku inwestycji w ofertę turystyczną:

- fatalna komunikacja: Rzeszów który promuje się bliskością Bieszczad /w Wysokie prawie 2,5-3h - czy to tak blisko / ma całoroczne połączenie tylko z Ustrzykami G., Wetlina tylko na wakacjach
    - kiepska promocja: Bieszczady to prawie połowa województwa: coś takiego jak Pogórze Przemyskie, Góry Słonne i Sanocko-Turczańskie nie istnieje... Beskid Niski wspominany ale też raczej nie istnieje skoro nawet Krosno lansuje się że leży w Biesach ... a może właśnie różnorodność byłaby plusem
    - kiepska baza noclegowa: za drogo, kiepska konkurencja - malutkie pokoje kilkuosobowe bez łazienki za 35zł-38zł/os - dla mnie to przesada

osobiście ostatnio wolę pospać w samochodzie lub pod gołym niebem dopóki nie ma dużych mrozów - licząc 2 osoby to już zwraca się dojazd

ostatniej zimy chciałam sobie w marcu zanocować na prywatnej kwaterze - niestety ŻADNA nie wynajmowała, ośrodek MBR w Wołosatym też nie; jedna kobieta na mój telefon zaregaowała śmiechem - myślała że sobie żarty robię

wiem, że ogrzewanie kosztuje ale bez oferty nie będzie turystów

- złej sławy baza gastronomiczna jak zaznaczył wyżej phantom - no ale to nie tylko urok tego regionu
    - brud i śmietnik nad Soliną - sami wynajmujący się do tego przyczyniają wpuszczając na dziko ścieki do Soliny

społeczeństwo ubożeje i nie jeździ - niestety czasy kiedy Bieszczady były tanie minęły już dawno - jest masa bardziej popularnych regionów gdzie jest po prostu taniej;

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
    Najgorszy ?
    dla kogo ?
    dla tych którzy dorabiają/żyją na turystyce - z tego co rozmawiałam to było mniej ok 40% turystów - kiepsko stoją i wynajmujący i gastronomia - od Soliny do Wetliny i Wołosatego
    Ostatnio edytowane przez meg ; 04-09-2012 o 09:49

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)