Fajnie, że się podzieliłeś wrażeniami
A my powinniśmy mieć satysfakcję, że zaraziliśmy kolejnego... Można wyciąć karb na kiju![]()
Fajnie, że się podzieliłeś wrażeniami
A my powinniśmy mieć satysfakcję, że zaraziliśmy kolejnego... Można wyciąć karb na kiju![]()
Nie dość, że spam, to jeszcze nie na temat
Zamiast dyskutować ze spamerami proponuję raportować tego typu posty.
Czterech panów B.
Właśnie miałem zaraportować...choć nie wiem co by to zmieniło...i tak przeca go dopadłeś.
Pozdrawiam
Trasę zaliczyłem Wołosate - Tarnica - Halicz - Rozsypaniec - Wołosate czas -5.40 h. Ogólnie bardzo fajnie tylko strasznie wiało. Widoki niezapomniane, wrócę jeszcze w Bieszczady. Jeżeli chodzi o nocleg w Caryńskiej byłem bardzo zadowolony. Warunki tak jak opisywane, śniadanie + 15 zł w formie szwedzkiego stołu dodatkowo do wyboru zupa.
Dzięki za podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Damian
Witam.
Szukam ze znajomymi noclegu w Ustrzykach Górnych. Zależy nam głównie na cenie, chcemy żeby było tanio. Jak najbardziej odpowiada nam spanie na podłodze czy w stodole. Czy ma ktoś może namiary na taki nocleg ? ( przez internet ciężko znaleźć). Pozdrawiam :)
spanie w stodole 10zł. od osoby za dobę 30 materacy aneks kuchenny, wc, umywalka prysznic za opłatą u gospodyni 5zł.
kontakt 692 367 860 P. ANIA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki