Bardzo Was proszę - nie równajmy w dół. Nie róbmy wycieczek osobistych i docinków dotyczących osoby oponenta.nie powinien przypadkiem zmienić lekarza?
Bardzo Was proszę - nie równajmy w dół. Nie róbmy wycieczek osobistych i docinków dotyczących osoby oponenta.nie powinien przypadkiem zmienić lekarza?
Czterech panów B.
Witajcie
Nożyczki gdzieś się zapodziały?W innych wątkach działały skutecznie i rezolutnie.
Naprawdę źle się czyta takie wypowiedzi.
Browar napisał:
"To nic nie pomoże,jeśli jest używana logika wolska zamiast arystotelesowskiej"
Rozumiem, że żaden lekarz się nie znajdzie, który uzdrowi.
Ale może moderator pomoże.
Bieszczady to odcięty od końca świata kawałełeczek ziemi.
Nie ma szansy, aby dotarły na czas w miejsce jakiekolwiek służby.
Nie będę tego rozwijał. Bo mi po prostu przykro, że takie mamy państwo.
A prawo pięści proponowane przez coniektórych zniża nas do czasów westernów.
Sorki za tego wtręta.
Z pozdrowieniami
Ale to dotyczy nie tylko Bieszczadów, quady są plagą okolic Bielska-Białej i innych gór i pogórzy położonych w pobliżu dużych miast.
Na Facebooku czytam:
I jest mi przykro, bo własnie takie wypowiedzi zbliżają nas do czasów nie tyle westernów co kompletnego bezprawia.Jest jedno skuteczne rozwiązanie - stalowa linka na wysokości głowy quadowca. Osoba idąca po górach linkę zauważy. Quadowiec nawet jeżeli taką linkę zauważy to będzie to widok jaki zapamięta do końca życia. Gwarantuję, że rozwiązanie jest skuteczne i wywrze oczekiwany efekt - efekt strachu (mogę zostać zdekapitowany). Dam sobie również głowę uciąć, że policja nie namierzy takiej osoby, która w gruncie rzeczy egzekwuje prawo.
Osoba, która to pisze zapewne żartuje, ale może ktoś to wziąć na serio.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)