A jak się Pani wydaje - do kogo to piszę ?
Chyba Pani nie myśli, że ktoś majętny nie zawita w Bieszczady na 2 tygodniowy urlop tylko po to, żeby patrzyć pod nogi po czym chodzi, bo może rozdeptać robaczka czy kwiatka z katalogu chronionych gatunków.
A jak się Pani wydaje - do kogo to piszę ?
Chyba Pani nie myśli, że ktoś majętny nie zawita w Bieszczady na 2 tygodniowy urlop tylko po to, żeby patrzyć pod nogi po czym chodzi, bo może rozdeptać robaczka czy kwiatka z katalogu chronionych gatunków.
Zakazać WSZYSTKIE quady,niech wolne będą od tego badziewia Bieszczady!
Tak być nie może,bo tak być musi...
http://esanok.pl/2013/widlami-chcial...osc-ij009.htmlWidłami chciał wymierzyć sprawiedliwość
LESKO / PODKARPACIE. W sobotni wieczór policjanci pełniący służbę w Polańczyku otrzymali informację od 25-letniego mieszkańca Berezki, że został pobity przez znajomego. Okazało się, że sprawca pobicia postanowił sam wymierzyć sprawiedliwość za to, że młody mężczyzna jeździł quadem po polu będącym własnością jego rodziny. Użył do tego wideł, którymi dotkliwie pobił kierowcę quada i zniszczył jego pojazd.
Nie trza było długo czekać...
Tak być nie może,bo tak być musi...
Samosądów w zasadzie nie popieram ale-W zeszłym tygodniu mocząc grzeszne ciało w Wetlinie (kąpielisko przy PTTK)zauważyłem idiotę jeżdżącego w korycie rzeki.Ponieważ imbecyl odjechał zanim zdążyłem podejść podszedłem do dziewczyny z którą rozmawiał.Zapytałem się grzecznie czy go zna.Kiedy potwierdziła poprosiłem aby przekazała idiocie że następnym razem zatrzymam go,jeździdło utopię w rzece a jemu spuszczę wp...ol.Więcej nie podjechał.Jak widać perswazja słowna ma swoje zalety
A co do zarzutów śmiesznych mym zdaniem że wszyscy chcemy przyjeżdżać na tzw zadupie,myć się w potoku itp odpowiem krótko-płacę za nocleg w kwaterze prywatnej pewnie nieco więcej niż na polu namiotowym a żywię się w knajpach bo przyjeżdżam tam wydawać pieniądze.Ale też nie będę płacił za obiad jednodaniowy z piwem 50pln bo dla mnie to przegięcie.I tak wydaję średnio codziennie około 150-200pln bo lubię przyjemności i wygodę.skyrafale-jeśli uważasz że to za małe kwoty od jednej osoby dziennie to wybacz-więcej zostawią tylko turyści z zachodu a oni nie chcą śmierdzących motocykli i raczej będą omijali takie miejsca
Ostatnio edytowane przez diabel-1410 ; 06-08-2013 o 21:18
Diabeł słusznie prawi...jestem juz z takim peselem ze chciałoby się spokoju i wygody...ale nie za wszelką cenę!! Jako żem mało wymagający to może byc dla mnie zadupie w wieloosobowym namiocie...ale niech mnie za ten skansen nie kasują jak za mokre zboże!!
A że temat o kładach jest więc odpowiem, ze sam chętnie bym "ich" widłami potraktował....chociem pacyfista.
Pozdrawiam
Skyrafal... może to nie wniesie nic do wątku, ale wydaje mi się że każdy Twój post na tym forum jest taki sam.
nuuuuuda.
Takie linki gilotynujące... hmm.. to jest dopiero coś.
:p
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)